4.10.13

Αποχή επ’ αόριστο από τα μαθήματα στο νηπιαγωγείο Δικαίων

Την επ’ αόριστο αποχή από τα μαθήματα του νηπιαγωγείου Δικαίων στον Έβρο, αποφάσισαν οι γονείς των μικρών παιδιών. Σύμφωνα με ανακοίνωσαν που εξέδωσαν, απαιτούν από τους αρμόδιους φορείς σεβασμό και άμεση λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,
Μετά την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της προσπάθειάς μας να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους αρμόδιους και μη, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νηπιαγωγείο μας, εξαιτίας της έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, ως ένδειξη έμπρακτης διαμαρτυρίας
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ την επ’ αόριστο αποχή των παιδιών μας από τις υποχρεώσεις- δραστηριότητες του σχολείου. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα. Οι εκκλήσεις και τα παρακάλια τελείωσαν, αρχίζουν οι πράξεις. Ως γονείς, εργαζόμενοι και φορολογούμενοι πολίτες δεν θα ανεχτούμε την αδιαφορία, τον εμπαιγμό, την υποτίμηση της νοημοσύνης μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ενδιαφέρον και σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας, στους δασκάλους τους, σε εμάς τους ίδιους. ΜΗΝ μας προσπεράσετε εκ νέου! ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.