25.10.13

Επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στην Ξάνθη

Την Ξάνθη θα επισκεφθεί το σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού είναι ιδιωτική και δεν θα έχει επίσημο χαρακτήρα, ενώ μαζί του στην θρακιώτικη πόλη θα είναι η σύζυγος του και τα δύο του παιδιά.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/13 11:49

    O σουβλάκιας σαπιοκοιλιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/13 12:32

    Nα τον φέρει στον ίασμο ο Στυλιανίδης τον Καραμανλή να του πούμε ευχαριστώ για το δούλεμα.Τον ψηφίσαμε για να αλλάξει τον καλλικράτη ήταν ενάμισυ χρόνο υπουργός εσωτερικώνστείλαμε τον Αμούτζα και είπε μην μιλάτε θα γίνουν ταραχές. Μαύρο και στους δύο και στον Στυλιανίδη και στον Αμούτζα. Αμουτζιές όπως λέμε κι εμείς δω πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/13 13:13

    Δεν πετάγεται να εγκαινιάσει και για δεύτερη φορά τις εργατικές κατοικίες της Ξυλαγανής;;; Και με την ευκαιρία, κατ΄οικονομίαν, ας εγκαινιάσει και του Ιάσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/13 13:14

    Αφήστε ρε το δούλεμα, μετά την καθυστέρηση που κάνει η Μπάγερν για το φιλικό με τον Πανθρακικό, έρχεται να κανονίσει φιλικό Ξάνθης - Πανθρακικού. Του το ζήτησε προσωπικά ο Εύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/13 14:10

    Πρώτο θέμα στο CNN άρθρο του Γιώργου Παπανδρέου: Η χαμένη τέχνη της δημοκρατίας και το δημοψήφισμα

    http://www.iefimerida.gr/node/127102#ixzz2iQ9IjY5x

    Το να είναι κανείς απλά υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της Κομισιόν χωρίς καμια πιθανότητα να εκλεγεί και προτεινόμενος απο την πιο οπισθοδρομική αριστερά της Ευρώπης...{Μαοιστές Τροτσκιστές, Κομμουνιστές κλπ) οι οποίοι έχουν θέσεις εναντίον της ελλάδος και εναντίον των Γερμανικών αποζημιώσεων του Γλέζου...εχει αξία κατα Τσίπρα....το να είναι κανείς εκλεγμένος Πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής ... όπως Γιώργος Παπανδρεόυ...που επι χρόνια τα σοσιαλιστικά κόμματα στηρίζουν όλες τις θέσεις της Ελλάδος... ..αυτο βέβαια δεν αξιολογείται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/10/13 14:51

    Εξ όσων δύναμαι να θυμάμαι, η Ν.Δ πριν από το 2012, υπόσχονταν στους Έλληνες προγράμματα, τα οποία κωδικοποίησε με την ονομασία «Ζάππειο», βάσει των οποίων θα μπορούσε να υπάρξει ένας δρόμος διαφορετικός απ΄αυτόν που είχε ακολουθήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση του Λ. Παπαδήμου, για να δώσει απάντηση στα προβλήματα. Κρίθηκε εκ των υστέρων, ότι τα περισσότερα από αυτά που συμπεριλαμβάνονταν στα προγράμματά της, δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν και ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα και τις ανάγκες της χώρας. Επομένως, η Ν.Δ υποχώρησε στη στρατηγική την οποία το ΠΑΣΟΚ πρώτο είχε παρουσιάσει ως μία υπεύθυνη επιλογή για να δώσει απάντηση στην κρίση, στην οποία βρισκόταν η χώρα, και ακριβώς επειδή η ΝΔ υποχώρησε, εμείς θεωρήσαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σ’ αυτή την συνεργασία. Άρα, δεν προσπαθώ να δώσω ιδεολογικό περιεχόμενο σ’ αυτή την συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ.

    Αυτός είναι κατά την άποψη μου ο λόγος που δεν μπορούν οι τυχοδιώκτες του χθες (και του προχθές) να αντιμετωπίζονται τόσο προνομιακά από το χώρο της Κεντροαριστεράς.

    Δεν μπορούν να γράψουν την Ιστορία όπως θέλουν αυτοί που υπονόμευσαν την εθνική προσπάθεια, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες να έρθουν στα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/10/13 16:48

    Aυτός τουλάχιστον δεν το παίζει επαναστάτης σαν τον μεγαλοεργολάβο Τσίπρα που το παίζει αριστερός αλλά το παιδί του πάει στον καλύτερο ιδιωτικό παιδικό της Αθήνας για να μην πιάσει λέει θέση κάποιου φτωχού στο δημόσιο.Σαν τους βουλευτές του που έχουν τα αυτοκίνητα μερσεντες αστυνομικούς και ένα κάρο υπαλλήλους.΄Και μισθούς αφορολόγητους των 10.000 ευρώ. φαρισαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/10/13 13:47

    Όταν δεν λέει ανέκδοτα μαυρισμένος στη Βουλή βολτάρει και ψάχνει για σουβλάκια ο πατσάς που μας οδήγησε στην καταστροφή με τους Αλογοσκούφηδες και τους Ρουσσοπουλαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/13 12:08

    Μα τι χαριτωμένα που το παρουσιάζετε, φτάνουν τόσα σιρόπια. Σε λίγο θα τον κάνετε και συνιστώσα τον απατεώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.