22.10.13

Ποδηλατοβόλτα στην Κομοτηνή αφιερωμένη στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Οι On Bikes Ποδηλάτες Κομοτηνής με αφορμή την 25η Οκτωβρίου που είναι η Παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού αφιερώνουν το 27ο Free(i)day στην ημέρα αυτή. Πριν τη βόλτα θα μοιραστούν στον κόσμο η ροζ κορδέλα το σύμβολο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού καθώς επίσης και ενημερωτικό υλικό.
Ο καρκίνος του μαστού προσβάλλει μία στις δέκα γυναίκες. Η εν λόγω ασθένεια παρά τη συχνότητά της εάν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευτεί. Για αυτό και η ενημέρωση είναι αναγκαία. Συγκεκριμένα αν ο καρκίνος διαγνωσθεί πριν επεκταθεί σε άλλα όργανα, το 5ετές ποσοστό επιβίωσης των γυναικών που έχουν νοσήσει ξεπερνά το 95 %. Η έγκαιρη διάγνωση επιτυγχάνεται με την αυτοεξέταση την μαστογραφία και την κλινική εξέταση από ειδικό γιατρό.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Ειρήνης-Συντριβάνι

Ώρα συγκέντρωσης 9:00 μμ

Ώρα Αναχώρησης: 9:15 μμ

Πληροφορίες:
  • Να έχετε μαζί σας κράνος, φώτα, φωσφορούχο γιλέκο (όσοι έχουν) και φυσικά να είστε ντυμένοι ανάλογα με τον καιρό
  • Στην ποδηλατοβόλτα καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του αλλά και τον συνποδηλάτη του
  • Δεν προσπερνάμε ποτέ την πρώτη γραμμή και τους οδηγούς στο ποδηλατικό κομβόι, ώστε να διατηρείται σταθερή ταχύτητα της πορείας με ασφάλεια για όλους.
  • Στους δρόμους κινούμαστε πάντα στη μία λωρίδα, ώστε να μην κόβουμε την κίνηση.
  • Ασφαλίζουμε διασταυρώσεις και καθέτους δρόμους.
  • Δεν αφήνουμε κενά.
  • Είμαστε ποδηλατοπαρέα με ομαδικό πνεύμα και όχι μονάδες και γι’ αυτό δεν αφήνουμε ποτέ κανέναν πίσω αν του δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
  • Και μην ξεχνάτε ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.