2.10.13

Πρεμιέρα για το Λόμπυ της Δεκάρας στο Ράδιο Παρατηρητής (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπροσωπώντας την «γενιά του πρωτογενούς πλεονάσματος», ξεκινάμε για δεύτερη χρονιά την ραδιοφωνική περιπέτεια του «Λόμπυ της Δεκάρας».
Μία εκπομπή η οποία φιλοδοξούμε να αποτελέσει έναν διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης με το κοινό. Να δυναμώσει την φωνή όσων διεκδικούν και υπερασπίζονται ένα καλύτερο αύριο και δρουν στο γοητευτικό «περιθώριο».
Το «Λόμπυ της Δεκάρας» γεννήθηκε για να υπηρετήσει την αλήθεια και να σταθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει στο πλευρό των λίγων, αυτών που δεν «καταδικάζουν την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται», αυτών που δεν μιλούν για την «θεωρία των δύο άκρων». Για εμάς εδώ στο «Λόμπυ της Δεκάρας», η αλήθεια βρίσκεται στην μία όχθη του ποταμού. Δεν είμαστε ισορροπιστές. Δεν στρογγυλεύουμε τον λόγο μας. Δεν διαπραγματευόμαστε τη θέση μας. Δεν προδίδουμε τις ιδέες μας.
Δεν είμαστε όμως και αλάνθαστοι. Κάνουμε λάθη, αναρωτιόμαστε, μαθαίνουμε, βελτιωνόμαστε. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, είναι ο συνεχής διάλογος με την κοινωνία, γιατί κινούμαστε και αναπνέουμε στην πόλη της πολυπολιτισμικότητας … την Κομοτηνή!
Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή στο «Ράδιο Παρατηρητής 94 FM», από τις 18:00 έως τις 20:00, να σχολιάσουμε με χιούμορ την πολιτική, να δώσουμε βήμα στον πολιτισμό και τα κοινωνικά κινήματα, να ανακαλύψουμε τη φρεσκάδα των νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Ερχόμαστε…

ΥΓ: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την Ελένη, τη Νατάσσα, τον Πασχάλη για την δημιουργία του ραδιοφωνικού σποτ, τον άγνωστο Χ για το μοντάζ του τηλεοπτικού σποτ, όλους όσους παραβρέθηκαν στο στούντιο μαζί μας την προηγούμενη χρονιά και φυσικά όλους εσάς … που μας ανέχεστε και μας αγαπάτε!

Νίκος Βαβατσικλής – Θωμάς Σταμούλης

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/10/13 15:00

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/13 15:08

    Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/13 15:35

    Την Ελένη γιατί ακριβώς την ευχαριστείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξυπνο βίντεο, όμορφη φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIANNHS XRHSTIDHS2/10/13 17:41

    PRWTOTYPH IDEA TO BINTEO KAI H HXOGRAFHSH TOY SPOT. MPRAVO PAIDIA. LEIPOYN TETOIES EKPOMPES, EIDIKA STON EBRO AP'OPOY KATAGOMAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/10/13 18:07

    Φοβερό βιντεάκι!Ακόμα και αυτοί που δε σας έχουνε ακούσει,θα μπούνε σίγουρα στον πειρασμό.Καλή αρχή!Εγώ και φέτος θα παραμείνω...πιστή!
    Υ.Γ. ο άγνωστος Χ έχει πολλά ταλέντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/10/13 18:30

    γουστάρω κροτίδα στο τέλος,όλα τα λεφτά. ΝΤΟΥ μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/10/13 19:15

    ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ....ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ3/10/13 08:25

    ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΓ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ" ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    Η ΘΟΛΟΚΟΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάνε επίσης για οδοφράγματα και για ένοπλο αγώνα! Να τους φάμε τους "αναρχοάπλυτους κομμουνιστές". Μαζί σου ΓΕΡΑΚΙ...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/10/13 16:13

    Θα θελαμε να γνωρίζουμε αν θα ενημερώνετε το κοινό σας για τις εκκληστιαστικές δράσεις των Μητροπόλεων της Θράκης. Το ρωτάω στο κύριο με τα γυαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.