22.10.13

50χρονη από την Ξάνθη δεν σταματά να παρενοχλεί σεξουαλικά 35χρονο

Μια 50χρονη από την Ξάνθη καταδικάστηκε για τρίτη φορά από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση δέκα μηνών καθώς δεν σταματά να παρενοχλεί σεξουαλικά 35χρονο άνδρα.
Έχει συλληφθεί επτά φορές, έχει τρεις καταδίκες, κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, ακόμη και να πάει φυλακή, αλλά δεν σταματά να παρενοχλεί σεξουαλικά με κάθε δυνατό τρόπο έναν 35χρονο συνάδελφό της, παρότι της έχει επιβληθεί με δικαστική απόφαση να μην τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και να μην επικοινωνεί μαζί του.
Μάλιστα είχε στείλει στον 35χρονο άνδρα  55 σελίδες με ηλεκτρονικά μηνύματα και sms σεξουαλικού περιεχομένου, χωρίς να υπολογιστούν όσα του έγραψε στο facebook. Κι αυτά μετά την τελευταία καταδίκη της καθώς είχε ήδη άλλες δύο ποινές οκτώ και δέκα μηνών, ενώ έχουν παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο και άλλες δικογραφίες.

1 σχόλιο:

  1. Μου άρεσε το σχόλιο σου για το θέμα στο τοίχο σου στο Facebook,αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί.Αν η ανακοίνωση έγραφε 38χρονος κι όχι 35χρονος,θα έλεγα ότι ο "σεξουαλικά παρενοχλημένος" είσαι εσύ.Φιλάκια και καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.