18.10.13

Συλλήψεις στις Φέρες για κλοπή 14 κιλών καλωδίων χαλκού

Συνελήφθησαν στις Φέρες Αλεξανδρούπολης, δύο άνδρες ηλικίας 51 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή καλωδίων χαλκού από εγκαταστάσεις πρώην εταιρείας στις Φέρες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες στο εσωτερικό εγκαταστάσεων πρώην εταιρείας και συγκεκριμένα στο χώρο του υποσταθμού ρεύματος, από όπου είχαν αφαιρέσει, τέσσερα καλώδια χαλκού, συνολικού μήκους 8 μέτρων και προέβαιναν στην αφαίρεση άλλων τριών καλωδίων, χωρίς όμως να προλάβουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 51χρονος, κατά το μήνα Σεπτέμβριο, αφαίρεσε από τον ίδιο χώρο, άλλες δύο φορές, καλώδια χαλκού, από τα οποία απομόνωσε το χαλκό προκειμένου να τον πουλήσει. Συνολικά είχε αφαιρέσει ποσότητα χαλκού, βάρους 14 κιλών, την οποία απέκρυπτε στο ποιμνιοστάσιο του. Οι παραπάνω ποσότητες καλωδίων και χαλκού, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.