10.9.13

Σκληρή απάντηση Στυλιανίδη στην Καθημερινή μέσω Facebook

Σκληρή απάντηση στον Στέφανο Κασιμάτη ή Φαλυρέα για το σχόλιο του στην Καθημερινή της Κυριακής, έδωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
«Όταν το χιούμορ μετεξελίσσεται σε εμπάθεια, τότε αποκαλύπτεται η διατεταγμένη δημοσιογραφία. Μήπως θέλετε να μιλήσουμε και γι’ αυτού του τύπου “τους χρήσιμους ηλίθιους και τους εμετικούς μπακαλιάρους”; Τι φοβάστε και κρύβεστε στα τηλέφωνα, αποφεύγοντας το διάλογο;», είναι η απάντηση του πρώην υπουργού.
Σημειώνεται ότι Στέφανος Κασιμάτης, στο άρθρο του, αναφέρεται σε παλαιότερο σχόλιο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο twitter, στο οποίο έγραφε: «τ. πρωθυπουργοί που με τα ΝΑΙ τους στιγμάτισαν τη σύγχρονη ιστορία, μιλούν για ηγέτες που με τα ΟΧΙ τους έγραψαν ιστορία», σχολιάζοντας το Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και τις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/9/13 12:27

    Την απάντηση (ορθώς) την βάζετε σαν ενδιαφέρον θέμα. Το εν προκειμένω άρθρο όμως δεν μας το δίνετε!!! Τόσο δύσκολο να βάλετε ένα σύνδεσμο να το διαβάσουμε για να δούμε για ποιο ακριβώς πράγμα πρόκειται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/13 02:01

      Στυλιανίδης ο μπακαλιάρος της πολιτικής!!!!!!!!!
      Χοχοχοχο καλόοοοοο !!!!!!!
      ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ δεν ξεχνιέσαι

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/13 01:43

    Ζητάει και τα ρέστα για τον ΚαραμαΝλάκα ο Στυλιανίδης. Καλά τον κράζει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.