10.9.13

Στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας 45χρονη Βουλγάρα για διακίνηση μεταναστών

Συνελήφθη στην Ορεστιάδα από αστυνομικούς, μία 45χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι διευκόλυνε τη μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας, πέντε Σύριων μεταναστών.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και την συνέλαβαν, διότι αρχικά επιχείρησε να εκδώσει εισιτήρια λεωφορείου του ΚΤΕΛ, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τα διαθέσει στους μετανάστες, χωρίς όμως να τα καταφέρει, λόγω άρνησης του αρμόδιου υπαλλήλου, ενώ στη συνέχεια τους οδήγησε σε παρακείμενη στάση, με σκοπό την επιβίβαση τους.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένας από τους μετανάστες, κατείχε ένα Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού, το οποίο ανήκει σε άλλο άτομο και κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.