8.9.13

Δεν χρειάζονται λόγια! Φωτογραφία των συμμάχων του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/9/13 23:25

    Δεν είναι σύμμαχοι του ΠΑΣΟΚ.

    1. Η ΝΔ σύρθηκε (όπως θα έκανε κι ο ΣΥΡΙΖΑ) σε αναγκαστική υποστήριξη του μνημονιακου σωτήριου μονόδρομου. Ήλθε δλδ στα συγκαλά της.

    2. Το ΠΑΣΟΚ προσθέτει τους απαραίτητους βουλευτές για να υπάρχει κυβέρνηση. ΑΠλό. ΈΤσι ψήφισε ο ελληνικός λαός. Τι να κάνει άλλο;;; Δημοκρατία έχουμε, τη ΝΔ έβγαλε μπροστά ο λαός. Η ΝΔ (βλ. 1) όντας πρώτο κόμμα έκανε καπάκι και κωλοτούμπα.

    Δύο συμμαχίες υπάρχουν:

    1. Των σαλεμένων που δηλητηριάζουν έναν απαίδευτο λαό με παραμύθια περί άλλων δρόμων και ακυρώσεων του μνημονίου. Που συνωμοσιολογούν για εβραίους, εξωγήινους και νεφελίμ που στήσανε δήθεν την κρίση για να ... αποκτήσουν τζάμπα την ΕΛλάδα. ΣΥΡΙζΑ, ΧΑ και ΑνεξΕλ. Αυτοί είναι που αποπροσανατολίζουν το λαό και στον στέλνουν στα τάρταρα του ανορθολογικού λαϊκισμού.

    2. Η συμμαχία όσων το παλέυον κι ότι βγει με ορθόδοξο τρόπο εντός δυτικών πλαισίων, με πολλά (άπειρα) λάθη αλλά με το κεντρικό σημείο του ότι είμαστε με τη Δύση ανέγγιχτο. Η συμμαχία αυτή αντιπαρατίθεται στην πρώτη, των σαλεμένων ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ γιατί από μόνο του κάθε μέρος δεν έχει δύναμη.

    ΤΑ υπόλοιπα, και η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι άθλια και ξεπερασμένη σΥΡΙΖιώτικη και παλαιοπασοκική προπαγάνδα περασμένων δεκαετιών με φωτο που δεν λένε τίποτα ουσιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/13 01:25

      Μαλ'στα... οταν μεθαυριο λοιπον η ΝΔ σχηματισει κυβερνηση με τη ΧΑ (που ειναι και το πιο πιθανο σεναριο με βαση τα μεχρι τωρα γκαλοπ), τοτε να σε δω πώς θα οριζεις τις πιο πανω "συμμαχιες"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/13 08:56

      Κάνεις λάθος: το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει κυβέρνηση ο Αλέξης με τον Καμμένο +όποιον άλλο σαλεμένο αντιμνημονιακό επαναστάτη βρουν.

      Πολύ απαισιόδοξο σε βλέπω για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είδα το Χαρίτου τις προάλλες και μου είπε "γερά πάμε - σε λίγο πέφτουν, ο λαός θα νικήσει" με ένα χαμόγελο ΝΑ!!!

      Ο Δαπέργολας μάλιστα με διαβεβαίωσε ότι πάμε για "νέο ΕΑΜ - μπροστάρης ο Καμμένος, λίγο ΣΥΡΙΖΑ για ενίσχυση εκλογική και τους καθαρίσαμε τους προδότες"

      Ο στυλιανιδης έχει λουφάξει, ο Πεταλωτής βρίζει την τύχη του με το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, η ΑΔΕΔΥ γ$#^άει και δέρνει στο νομό, όλα αυτά είναι σημάδια ριζικής αλλαγής κλίματος. Η κυβέρνηση έχει μετρημένα ψωμιά, ο Σαμαράς έχει ψυχολογικά, ο Αλέξης πετάει, γιατί τόσο απαισιόδοξος;;; Τσιμπημένη ΧΑ σε ποσοστά δεν μπορεί να αφαιρέσει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.

      Κουράγιο ρε, μπροστά, θα τους πετάξουμε στη θάλασσα, δε θέλω μιζέρια, ποια γκάλοπ μου λες, ο λαός πεινάει και διώξει τους δολοφόνους του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/9/13 09:38

      Ειλικρινά με εντυπωσιάζουν διάφοροι παραζαλισμένοι Πασόκοι που τοποθετούν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά με το επιχείρημα ότι τον ψήφισαν (και) ψηφοφόροι που προέρχονται από το ΠαΣοΚ και την Κεντροαριστερά.

      Πράγμα που λογικά υπονοεί ότι η πολιτική ταυτότητα των κομμάτων προκύπτει από τις πολιτικές προτιμήσεις των ψηφοφόρων τους προτού γίνουν ψηφοφόροι τους.

      Ως εκ τούτου δικαιούμαι να αναρωτιέμαι.

      Δηλαδή αν (πράγμα που ισχύει...) τη Χρυσή Αυγή ψηφίζουν και πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ αυτό τι σημαίνει; Οτι η Χρυσή Αυγήανήκει στην Κεντροδεξιά;

      Αλλά επειδή αποκλείεται να εννοούν κάτι τέτοιο, μάλλον θα πρέπει να υποθέσω ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/13 08:09

    Πρόσέχετε ΣΥΡΙΖάκια με τις φωτο. Θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον σας. Εδώ κάνανε κριτική στον Αλέξη για το μπέρμπερις της διαδήλωσης και αμέσως ξεσηκωθήκατε ότι είναι ανήθικο να το παρουσιάζουν στρεβλά το θέμα της ενδυματολογικής επιλογής του αρχηγού.

    Ορισμένοι σαν και σας ανακάλυψαν τον λαϊκισμό στην ενδυματολογική κριτική του Τσίπρα. Εντυπωσιακό. Όταν έχεις βρει μύριες δικαιολογίες για το κίνημα του "ψόφα", τις μούντζες, τα γιαούρτια, τα "ο κόσμος πεινάει κι ο ΓΑΠ τρώει αστακομακαρονάδα", είναι πράγματι εντυπωσιακό να δίνεις ρεσιτάλ πολιτικής κορεκτίλας για το χαβαλέ για το μπέρμπερυ του Τσίπρα. Σε ενοχλεί όταν τα "επιχειρήματά" σου επιστρέφονται στους εμπνευστές τους. Ας πρόσεχατε.

    Το ίδιο ισχύει και για τα φωτογραφικά ενσταντανέ. Είναι επικίνδυνο να τα χρησιμοποιείς γιατί θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/13 01:29

    piazza, το σκεφτομαι σοβαρα: καθε φορα που θα βλεπω μαλακια του "Παρατηρητηριου Δηλωσεων κτλ κτλ" ποσταρισμενη στο μπλογκ σου, απο κατω θα κολλαω ενα αρθρο απο το Indymedia

    στην τελικη, ουτε κομματικη προπαγανδα κανουν εκει, ουτε τους χρυσοπληρωνουμε απο την τσεπη μας (οπως τον κρατικοδιαιτο Μουρουτη)

    τί λες, να το κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε παρακαλούσα! Και να φανταστείς ότι τον Μουρούτη και τον Σαμαρά τους υπερασπίζονται εδώ στο μπλόγκ ΠΑΣΟΚοι οι οποίοι μπροστά στον "κίνδυνο του κομμουνισμού" τους προτιμούν!!! Γάμησέ τα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/13 07:49

      Γιατί είναι ψέμματα ότι υπάρχει κίνδυνος κομμουνισμού;;; Και αν υπήρχε κίνδυνος Σαμαρισμού ας ψηφίζατε εσείς ΠΑΣΟΚ για να είναι ο Σαμαράς τσόντα και όχι το αντίστροφο. Ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ, κάνατε φίρμες τους σαλεμένους Καμένο, ΧΑ και το θίασο του στρατούλη και του Γλέζου, και δεν αφήσατε κανένα περιθώριο στο ΠΑΣΟΚ για να αντιμετωπίσει αυτόν τον ανορθολογικό χυλό παρά να σχηματίσει κυβέρνηση με τη μόνη διαθέσιμη επιλογή: τη ΝΔ. Ας έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ "όχι στον κομμουνισμό - ναι στη δυτική υπόσταση του τόπο και δέχομαι κυβέρνηση και με το ΠΑΣΟΚ" και τότε θα βλέπαμε. Ίσοως δεχόταν και την συγκυβέρνηση πυο του πρότεινε το ΠΑΣΟΚ το Μάιο του 2012. Αλλά τότε έλεγε "όχι στους προδότες" μην φάει καμιά προσπέραση από τον όχλο του ΚΑμμένου και της ΧΑ.

      Συλυπητήρια κορίτσια, έχετε χάσει. Κάποιοι σοβαροί παλεύουμε να μην καταστραφούμε όλοι επειδή το παιχνίδι είναι χαμένο για το ΣΥΡΙΖΑ.

      Τα περί Μουρούτη στο μπαμπα και τη μαμά, ίσως το πιστέψουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/9/13 07:50

      01:29 ναιαιαιαιιιααιιι, τι καλά!!!! κάντο, φέρε το indymedia να γελάσουμε!!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.