8.9.13

Στα αρχαιολογικά ευρήματα του Τύμβου Καστά ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κινείται πάντα στο πλαίσιο του εμπλουτισμού των τουριστικών πόρων που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες και τουρίστες.
Με αυτό το σκεπτικό ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Γερομάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013, τα ευρήματα στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη Σερρών και ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη αρχαιολόγο Αικατερίνη Περιστέρη, προϊσταμένη της ΚΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για τη σπουδαιότητα και μοναδικότητα των ευρημάτων. Από την επίσκεψη αυτή προέκυψε ότι η ανάδειξη και η τουριστική αξιοποίηση της περιοχής θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση των εν εξελίξει αρχαιολογικών εργασιών.
Παρόντες στην ξενάγηση ήταν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας Αντώνης Μαντζιάρης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες από τις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.