3.9.13

Καταδικάζει τα νέα μαθητοδικεία ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Τη στιγμή που η δημόσια παιδεία διαλύεται, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές είναι σε αναστάτωση μετά τις νέες αλλαγές που επιφέρει το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο, όπου έχουμε μια αντιδραστική αναδιάρθρωση και αναπροσαρμογή του εκπαιδευτικού συστήματος στις σύγχρονες απαιτήσεις του νεοφιλελευθερισμού, και ενώ προχωρά η διαθεσιμότητα – απολύσεις καθηγητών, καθώς και κατάργησης τομέων και ειδικοτήτων, έρχονται και οι νέες δίκες μαθητών μελών μαθητικών συμβουλίων της πόλης μας με τις κατηγορίες συμμετοχής σε καταλήψεις περασμένων ετών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης καταδικάζει το νέο μαθητοδικείο που σηματοδοτεί προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας μέσα από τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας και δηλώνουμε ότι θα βρεθούμε δίπλα σε κάθε μορφής πάλης που θα επιλέξει για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου εκπαιδευτικού συστήματος, ανατρέποντας την βάρβαρη πολιτική των μνημονιακών επιλογών της δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΝΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.