11.9.13

Ευχές στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, θα δέχεται ευχές στο γραφείο του στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ (Γ. Κακουλίδου 1) την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 10:00 έως τις 13:00.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/13 12:19

    Ούτε μια like για την ονομαστική εορτή του κ. Περιφερειάρχη "αχάριστοι" Θρακιώτες.
    Πέντε χιλιάδες επισκέψεις το 24ωρο στη Piazza del popolo και ούτε ένας χριστιανός βρέθηκε να ευχηθεί τον κ. Περιφερειάρχη με like.
    Καλά που βρέθηκαν οι δεσποτάδες οι οποίοι έλαβαν πολύ χρήμα για να χτισουν Χριστιανικά Πολιτιστικά Κέντρα, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον κ. Περιφερεάρχη και του ευχήθηκαν τα "Χρόνια Πολλά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/13 19:26

    Και στο Ροδόπη είδα στις ευχές πολλούς δέσποτες τους οποίοους προσωπικά σέβομαι γιατί είναι πολύ ικανότεροι από τους πολιτικούς και τα τσιράκια τους. Άλλο με προβληματίζει. Το άθεο πιάτσα πώς και δεν το σχολίασε;;; Δεν το έμαθε;;; Δεν το είδε;;; Δεν πιάνει Ροδόπη;;;; Γιατί άραγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.