11.9.13

Επίσκεψη Χατζηοσμάν στον Υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου. Η συζήτηση στράφηκε κυρίως στην εκπαιδευτική εικόνα της Ροδόπης, σε κενά και ελλείψεις που υπάρχουν στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Υφυπουργό και συζητήθηκαν από κοινού τρόποι επίλυσης των προβλημάτων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τομέα της μειονοτικής εκπαίδευσης όπου ο βουλευτής παρουσίασε τα προβλήματα που εντοπίζονται εκεί και ζήτησε την συνδρομή της ηγεσίας του Υπουργείου για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ενώ τελείωσε με την κοινή ευχή η σχολική χρονιά 2013-2014 να είναι μια χρονιά με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και με διάθεση διαλόγου για την επίλυσή τους.
Ο βουλευτής στέλνει σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές της Ροδόπης τις ευχές του για μία πετυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.