28.9.13

Χρυσή Αυγή και Χαρά Νικοπούλου … συγκοινωνούντα δοχεία;

Μπορεί η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου να παρέβη τον Κανονισμό και το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, τους Νόμους του Κράτους για τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών ανεξαρτήτως θρησκείας και γλώσσας, την επίσημη μειονοτική πολιτική που έχουν αποφασίσει χωρίς να την ρωτήσουν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετών, το Σύνταγμα και τη Συνθήκη της Λωζάνης, όμως βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών … αλλά και εκθειάστηκε από την Χρυσή Αυγή!!!
Στην ιστοσελίδα της Ναζιστικής Οργάνωσης υπάρχουν διθυραμβικά σχόλια για την δράση της, καθώς και για την άρνηση της να βραβευτεί από βουλευτή της ΝΔ στην Φλώρινα (κλικ εδώ).
Σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου, η εν λόγω δασκάλα και η δράση της «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» πραγματοποιεί συναυλία με την Αρετή Κετιμέ στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής (!!!), για φιλανθρωπικό σκοπό. Η μουσική εκδήλωση, εκτός από τον περιφερειακό τύπο, προβάλλεται σε μεγάλο βαθμό απ’ όλα τα ακροδεξιά και χρυσαυγίτικα blogs και ιστοσελίδες.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/13 17:54

    Η προστατευόμενη των Δαπεργολαίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/13 09:06

    Σωπάτε καλέ.... Η Χαρά;;;; Η ανιδιοτελής Μαντώ ΜΑυρογένους;;; (Μπουμπουλίνα είναι η Ζωή Γεωργαντά)


    Ζήτω η κοινωνία των ... πολιτών. Κάθε σαλεμένος (μέχρι και η ... Λουκά!!!) έχει ακροατήριο!!!!

    Σε τέτοια χώρα με τέτοια φρούτα να είναι σταρ θέλετε κι επενδύσεις.
    Φάτε κομμουνισμό και αρχαιοελληνισμό να χορτάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/13 21:51

    Ενοχλούνται οι "προοδευτικοί" θολοκουλτουραίοι εθνομειοδότες από τη δράση κάποιων μη προσκυνημένων ειδικά στην περιοχή της Θράκης..?? ΞΕΦΤΙΛΕΣ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/13 16:54

      κοίταξε, έχεις κάποιο δίκιο αλλά αυτό το "μη προσκυνημένος" τι το θες;;;;

      σαλεμένη μου φαίνεται εμένα και άρα μάλλον άγνοια κινδύνου είναι το καύσιμο του "πατριωτισμού" της

      χώρια που δεν το κάνει λόγω ηθικής, αλλιώς, αν το έκανε για λόγους αξιοπρέπειας, δεν θα ανεχόταν να την κάνει σύμβολό της το παρανοϊκό ημιπαραφρον "εθνικιστικό" στρατόπεδο και να είναι εργαλείο προπαγάνδας των "καθαρών" "άμεμπτων" στρατηλατών του "να πάρουμε την Πόλη πίσω"

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/13 11:57

    Με τη Χαρά Νικολοπούλου ο εκδημοκρατισμός της περιοχής που τόσο έχει ανάγκη δεν επιτυνχάνεται στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής, είναι γνωστά τα κατορθώματά της......Μάλλον ο εκφασισμός επιτυνχάνεται κ. Κεφαλίδη.
    Να εξηγούμαι το σχόλιο δεν αφορά την καλλιτέχνη Αρετή Κετιμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.