28.9.13

Η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση κάνει ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή … με την Χρυσή Αυγή

Ποιον βρήκε η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για να κάνει ρεπορτάζ και να αναλύσει αν η Χρυσή Αυγή μπορεί να βγει εκτός νόμου; Τον Ηλία Ηλιακόπουλο τον «συναγωνιστή» όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή, τον ομοϊδεάτη του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη…
Ο Ηλίας Ηλιακόπουλος συχνά πυκνά εμφανίζεται να αναλύσει νομικά θέματα στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, μέγας υποστηρικτής των Χρυσορυχείων (τι έκπληξη!) και ιδεολογικός καθοδηγητής των μελών της Χρυσής Αυγής στην Θράκη. Ο ίδιος βρέθηκε στην Τοπική Οργάνωση της συμμορίας (κλικ εδώ) και ανέλυσε θέματα που αφορούσαν τον Αντιρατσιστικό νόμο και αν μπορεί να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα!!!
Να σημειωθεί πως ο Ηλίας Ηλιακόπουλος, ανέλαβε συνήγορος υπεράσπισης του Σωτήρη Μπουζάρα, διαχειριστή των, χρυσαυγίτικων κόπιας, ιστοσελίδων και μπλόγκς Ροδόπη Νιους, Τα Ροδοπάκια, Σάπες Γκόλντ κτλ κτλ.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.