10.9.13

Σήμερα ήταν σειρά του Προκόπη Παυλόπουλου να γνωρίσει την οργή των ΣΥΡΙΖΑίων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν, σήμερα, έξω από τη Βουλή, όταν εντόπισαν τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στην συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν.
Αμέσως, κινήθηκαν εναντίον του, ενώ κάποιοι πιο θερμόαιμοι εκσφενδόνισαν εναντίον του πλαστικά μπουκάλια με νερό από κοντινή απόσταση. Η εκτίμηση των Ελλήνων πολιτών προς τους μνημονιακούς πρώην και νυν υπουργούς και υφυπουργούς, φανερώνεται σε κάθε ευκαιρία. Φυσικά για την σωτήρια κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου … όλοι αυτοί ήταν ΣΥΡΙΖΑίοι!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/9/13 11:25

    Όσον αφορά τους προπηλακισμούς πολιτικών (όπως και του Γερμανού προξένου παλιότερα στη Θεσσαλονίκη από συνδικαλιστές των ΟΤΑ που "σκόνταψαν") από την απολιθωμένη και εξαγριωμένη για το βόλεμα που χάνει, πρώην πασοκαρία της ΛΑΡΚΟ που τώρα ορκίζεται στο ΣΥΡΙΖΑ, αξίζει να διασκευάσουμε τον αμερικανό διαφημιστή Φρανκ Μακένζιους:

    «η μετακίνησή τους από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε το επίπεδο και των δύο κομμάτων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.