10.9.13

Επίκαιρες ερωτήσεις στην Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος ΑΜΘ

Η περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη», μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Κατερίνα Γεροστεργίου, κατέθεσε δύο επίκαιρες ερωτήσεις στη συνεδρίαση της.
Οι ερωτήσεις αφορούσαν σε δύο πολύ σημαντικά θέματα, της ρύπανσης του ποταμού Νέστου με κάδμιο και της ύπαρξης νεκρών ψαριών στη λίμνη Ισμαρίδα. Τα δύο αυτά περιστατικά δηλώνουν αφενός ότι η ρύπανση δε γνωρίζει σύνορα και αφετέρου ότι οι ανθρώπινες δραστηριότητες είναι αλληλοεξαρτώμενες και αν δεν έχουμε μια σώφρονα συμπεριφορά και πολιτική μπορεί να έχουμε ολέθρια αποτελέσματα.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει ένας τόπος βιώσιμης ευημερίας για τους κατοίκους της. Ας εργαστούμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.