21.9.13

Έτοιμο το ΚΚΕ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η Λιάνα Κανέλλη δίνει το σύνθημα…

Πολλή συζήτηση και στον Περισσό, αλλά και στην Κουμουνδούρου προκάλεσε μία συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη, αφού η βουλευτής του ΚΚΕ αφήνει για πρώτη φορά ένα παράθυρο για συγκρότηση ενός κοινού μετώπου της Αριστεράς ενάντια στον φασισμό.
Παρά τη γραμμή απομονωτισμού και την απόρριψη κάθε υπόνοιας συνεργασίας που ακολουθεί το ΚΚΕ από το … 1993 και εξής, η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε σε εντελώς άλλη γραμμή, επιβεβαιώνοντας μάλλον όσους πιστεύουν ότι στο εσωτερικό του Περισσού τελούνται υπόγειες διεργασίες.
Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μετωπική δράση της αριστεράς προκειμένου να αντιμετωπιστεί η άνοδος του φασισμού, εκείνη απάντησε θετικά λέγοντας ότι «υπάρχουν και γεννιούνται και είναι και παρήγορες, αλλά να μην τις περιμένετε από τα κόμματα ενόψει προεκλογικής περιόδου».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/13 04:58

    θα παίρνατε και τον ΚουΝέλη αν έμπαινε στην Βουλή, αλλά το 2% που παίρνει δεν φτάνει. Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να του δίνουν 3 και κάτι αλλά ο φίλος του Βαρδινογιάννης καθαρίζει για να μην τον κλωτσοπετάξουν και για εφεδρεία στο σάπιο σύστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/13 18:58

    Απόλαυση η συγκυβέρνηση ή ακόμα καλύτερα η κοινή κάθοδος ΚΚΕ και σΥΡΙΖΑ. Επιτέλους η αλήθεια (ότι η μόνη εναλλακτική στο μνημόνιο είναι ο κομμουνισμός) λέγεται (;) θαρραλέα.

    Είναι ο μόνος τρόπος να ξαναγυρίσει η ψηφοθάλασσα στο ΠΑΣΟΚ για να έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος στη νέα αστική κυβέρνηση και να μην απόλυτος κυρίαρχος ο ακροδεξιός (κωλόφαρδος εκλογικά) Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.