21.9.13

Για ευρωπαϊκά θέματα ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Σεμινάριο για τους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή.
Τα στελέχη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδας, καθώς και ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους τόσο για τα θέματα ευρωπαϊκής επικαιρότητας, όσο και για τα μέσα και τα εργαλεία που θέτουν στη διάθεση των δημοσιογράφων οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υποβοήθηση του έργου τους, όσον αφορά την κάλυψη των ευρωπαϊκών θεμάτων.
Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ο Νίκος Χρυσόγελος, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Κώστας Τσουτσοπλίδης, εκπρόσωπος τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Αργύρης Περουλάκης, αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.