5.9.13

Παρουσίαση ανάπλασης παραλιακής ζώνης Αλεξανδρούπολης και κατασκευής ΧΥΤΥ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, όπου παρουσίασε δύο σημαντικά έργα για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης Αλεξανδρούπολης και την κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) στο χώρο του σημερινού ΧΑΔΑ.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η μάχη με τον χρόνο για το κλείσιμο των χωματερών σε όλη την Ελλάδα, εν όψει της επιβολής προστίμων από το Ευρωδικαστήριο. Σήμερα στην περιοχή του Έβρου και της Ροδόπης εξακολουθούν να λειτουργούν έξι χωματερές, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των Δήμων της περιοχής.
Ο σχεδιασμός για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο νέων εγκαταστάσεων, μία για τον Έβρο και τη Ροδόπη και μία για την Ξάνθη, την Καβάλα και τη Δράμα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/9/13 23:28

    Στην Αλεξανδρουπολη αναπλαθουν την παραλιακη ζωνη και εμεις εδω την καταστρεφουμε κανοντας τσενκενε μαχαλαδες !!!!!!!!!!!!! Τελικα το οραμα του καθε τοπικου αρχοντα κανει την διαφορα !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/13 14:02

    ΚΑΛΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΑΣΕ Α ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΙΞΑΜΕ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΟΔΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 8-9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.