5.9.13

Δωρεάν Φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά άπορων οικογενειών στην Δράμα

Για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά στο πλαίσιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Δήμος Δράμας και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ξεκινούν δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε παιδιά απόρων οικογενειών.
Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών  Κυριάκος Γρηγορίου, από κοινού με την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Βραδέλη, ανακοίνωσαν την έναρξη υλοποίησης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τις επόμενες ημέρες να υποβάλλουν αιτήσεις παρακολούθησης δωρεάν μαθημάτων μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και στο γραφείο 130 με τηλέφωνο 25213-51130 ή στο 25210-26155.
Ο Δήμος Δράμας δεν σταματά την προσπάθεια ανακούφισης των άπορων οικογενειών μόνο με τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες αλλά συνεχίζει την προσπάθεια με συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης που μπορούν να επιτελέσουν κοινωνικό έργο με στόχο επιπλέον ανακουφιστικές παρεμβάσεις προς τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.