16.9.13

Ο Τσίπρας στα περίπτερα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και του Συλλόγου «Περπατώ»

Το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, καθώς κι αυτό του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «Περπατώ» στην 78η ΔΕΘ, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Στα πλαίσια της περιοδείας του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρος της HELEXPO – ΔΕΘ Αναστάσιο Τζήκα, στάθηκε στα περίπτερα για αρκετή ώρα, συνομίλησε με τους εκπροσώπους των περιπτέρων και πήρε και τα δώρα του!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/13 00:55

    κατσικοποδαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/13 17:34

    Δεν πρόλαβε ο Τσίπρας να ζητήσει αναδρομική ισχύ ποινών και ο Καμμένος τον ξεπέρασε ζητώντας λυντσάρισμα.
    Άντε και βιασμούς γυναικόπαιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/13 17:36

    Στα οργανωμένα κράτη, η διοίκηση της χώρας ανατίθεται σε υπουργούς και μεσαία στελέχη όπως πχ. της Δυτικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου κλπ.
    Εδώ ένας πρωθυπουργός παλεύει μόνος κι έρημος ιστορικά με το Ρουσσόπουλο να χτίζει βίλες, τον Τσοχατζόπουλο να παίρνει μίζες και λοιπά, κι έναν Πρόεδρο της δημοκρατίας ανύπαρκτο εδώ και 40 χρόνια.
    Λαλιώτης, Ρουσσόπουλος και πλειάδα αστέρων, με απολυτήριο Λυκείου, ενώ ετοιμάζουμε πρωθυπουργό που δεν μιλάει αγγλικά μετά από 60-70 χρόνια.
    Ποιος είπε ότι δεν είμαστε σπό τους πιο λάθρα βιώσαντες λαούς στον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/13 17:46

    http://www.youtube.com/watch?v=eGOMojjCVyE

    Κορυφαία στιγμή!!! Δηλαδή αύριο αυτός θα κληθεί εν δυνάμει να αναλάβει μια χώρα σε εύθραυστες ισορροπίες εξερχόμενη από τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 40 ετών.

    Το διαβατήριο στα δόντια και δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/9/13 17:48

    Δεδομένης της στενής σχέσης που διατηρεί η ατάκα με την αθανασία, δεν μπορώ παρά να αντιμετωπίσω με κατανόηση τις εργώδεις προσπάθειες που καταβάλλει ο κ. Τσίπρας για να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο είδος. Θα μου πείτε, δεν είναι ο μόνος. Η πολιτική μας ζωή, και όχι μόνον, η δημόσια ζωή μας, κινείται εδώ και κάτι δεκαετίες στον αστερισμό της ατάκας. Και το λιγότερο που θα μπορούσε να περιμένει κανείς από έναν «νέο», κοντά «μεσήλικα» πια πολιτικό που εμφανίζεται ως ανανεωτής της φθαρμένης πολιτικής τάξης θα ήταν να βρει κάποιον άλλον τρόπο για να κερδίσει, αν όχι την αθανασία, τουλάχιστον την ακροαματικότητα που του είναι απαραίτητη για να σταδιοδρομήσει επιτυχώς. Και σε μια δημόσια σκηνή η οποία, ελλείψει ευφυΐας, βουλιάζει από το βάρος των ευφυολογημάτων, η υπερπαραγωγή ατάκας μάλλον αιτιολογεί την έλλειψη ακροατηρίου στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.