17.9.13

Ασημένιος ο «Θράκας Ιππέας» στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο όρος Μπελές

Οι επιτυχίες για τους ποδηλάτες του «Θράκα Ιππέα» συνεχίζονται μετά την κατάκτηση 2 μεταλλίων και μάλιστα ασημένιων στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία «2ος άθλος Μπελές» στο όρος Μπέλλες (Κερκίνη) που έγινε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013.
Πιο συγκεκριμένα ο Νικόλαος Ρούσης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Β2 καθώς επίσης ο Γεώργιος Κυριαζής κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία αντρών.
Η εκκίνηση και τερματισμός έγιναν στο γραφικό και πανέμορφο χωριό των Άνω Ποροίων, που βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων στους πρόποδες του όρους Μπέλλες. Η Διαδρομή ήταν μήκους 44 χλμ σε υψόμετρο από 400 στα 1800 μέτρα.
Επίσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2013, που διεξήχθη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην πόλη Παμπόροβο της Βουλγαρίας, ο Κομοτηναίος, βασικό μέλος της ανάπτυξης των ακαδημιών του «Θράκα Ιππέα», Μόλλα Χαρούν, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία αντρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.