19.9.13

Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ! «Ευυπόληπτοι» πολίτες πετούν πέτρες παρέα με τα ΜΑΤ

Αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσιάζει αγνώστους, πιθανόν φασίστες, να πετούν πέτρες προς τους διαδηλωτές, δίπλα στις δυνάμεις των ΜΑΤ, έδωσε στη δημοσιότητα το info-war.gr!
Τo βίντεο είναι από τη συγκέντρωση της Τετάρτης στην Αμφιάλη, όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην Αμφιάλη για να διαδηλώσει κατά της ναζιστικής βίας και κατά της δολοφονίας του νεαρού Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.
Η διαδήλωση χτυπήθηκε από την αστυνομία η οποία κατέβασε στους δρόμους του Κερατσινίου μέχρι και αύρες. Εκτός από το ξύλο των ΜΑΤ προς τους διαδηλωτές, εκτός από την ασφυκτική ατμόσφαιρα λόγω των πολλών χημικών που ρίχτηκαν στους δρόμους δίπλα από τα ΜΑΤ εμφανίστηκαν «πολίτες» οι οποίοι έπαιρναν πέτρες και τις πετούσαν στους διαδηλωτές. Τα ΜΑΤ δεν φάνηκαν ούτε να ενοχλούνται ούτε να κάνουν κάποια κίνηση να τους σταματήσουν ή ακόμα ακόμα να τους συλλάβουν.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/13 18:40

    Δεν ξεχνώ ότι το πόπολο εξακολουθεί να υμνεί την 17Ν. Οι «αριστερές» σφαίρες εξάλλου δικαιολογούνται εν Ελλάδι, πρεζάκια ονειρεύονται όπλα, αναρχοφασίστες σοτάρουν την δεσπόζουσα στιγμή, που το γδάρσιμο αντιφρονούντων θα αποτελεί το απαύγασμα των αγώνων, μεταξύ ταξινόμησης τομαριών και καμένης γης στα ολιγομελή κολλυβοπάρτυ. Η Δημοκρατία έχει τα κατάλληλα όργανα και τους νόμους που τιμωρούν. Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να σοβαρευτεί και να πράξει αναλόγως. Το έγκλημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα μείνει ατιμώρητο. Όσο όμως η γελοιότητα της σοσιαλιστικής επανάστασης θάλλει· όσο τα ανθρώπινα δικαιώματα και η πολυπολιτισμικότητα δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ήθη δεν μπορούν να υπερβαίνουν τον Νόμο· όσο η σχοινοτενής αμφισήμαντη υστερία ουρλιάζει για βαλκανικό μοιρολόι, μοιράζοντας updates αγγλιστί στα κοινωνικά δίκτυα εν είδει ακτιβιστικής παντοδυναμίας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τροφοδοτούν μέχρι τελικής πτώσης το συντηρητικό μίσος εκατέρωθεν, που νομίζουν ότι η ανωριμότητα δεν αρκεί ως ελαττωματικότητα αλλά χρειάζεται πτώματα για να υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/13 19:45

      "Η Δημοκρατία έχει τα κατάλληλα όργανα και τους νόμους που τιμωρούν", οπως πολυ καθαρα φαινεται και στο βιντεο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/13 23:31

      Αρκει την δημοκρατια να την σεβονται (κομματι της αστυνομιας-νομους-δικαιοσυνη) ΟΛΕΣ οι πλευρες και οχι μονο μια, μονο τοτε θα εχει αποτελεσματα.Βλεπετε να γινεται αυτο? Πρεπει να τελειωνουμε με τις γελοιοτητες της Χρυσης Αυγης και ενος κομματιου του Συριζα, με οσο το δυνατο ανωδυνο τροπο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/13 18:40

    Αυτοί που ''νομιμοποίησαν'' τα γιαούρτια.....τους προπηλακισμούς...τους ξυλοδαρμούς....την συκοφαντία.....την ελεεινολογία.....το βρίσιμο και κάθε μορφής παραβατικότητα στο όνομα των μνημονίων.....δηλαδή οι ΤΣΙΠΡΑΊΟΙ και άλλες ''συλλογικότητες.....δεν δικαιούνται να ομιλούν τέτοιες μέρες.....ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.....να θυμίσω και την MARFIN......δεν θα ασχολούμαστε μόνο με ό,τι γουστάρετε εσείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/13 18:40

    "Ο Δραγασάκης δεν είναι Κασιδιάρης" λένε έγκριτοι δημοσιογράφοι όσο και facebook σχολιαστές.
    Θα συμφωνούσα υπό όρο: να παραδεχθούν κάποτε όλο αυτό το μίσος και το "να καεί να καεί η Βουλή" τα φώναζαν και οι ψηφοφόροι του Δραγασάκη, όχι μόνο του Κασιδιάρη"

    Θέλετε λοιπόν κύριοι να το κουκουλώσουμε το θέμα ή να το ανδείξουμε; Αν το κουκουλώσουμε πάντως, αύριο που θα ορκίζεται ο κύριος Τσίπρας ως Πρωθυπουργός, αν στην πλατεία βρίσκονται 10.000 ροπαλοφόροι που θα ζητάνε 100.000 προσλήψεις τώρα ή θα ξηλώνουν πεζοδρόμια, να θυμάστε ότι το χαμό τον ξεκίνησαν κάποιοι το 2010, ενώ ως το 2012 ΟΥΔΕΙΣ μας είχε ξαναδεί μπροστά του τον Κασιδιάρη και τα άλλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/13 18:43

    Θυμάται κανένας τι έλεγε η ΝΔ για την πλατεία Συντάγματος τον Ιούνιο 2011;
    Θυμάται κανένας τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για την πλατεία Συντάγματος τον Ιούνιο 2011;
    Θυμάται κανένας τι έλεγε η ΔΗΜΑΡ για την πλατεία Συντάγματος τον Ιούνιο 2011;
    Θυμάται κανένας τι έλεγε το μισό ΠΑΣΟΚ, αυτό που έκανε αντίσταση στην κυβέρνησή του, για την πλατεία Συντάγματος τον Ιούνιο 2011;

    Θα μου πείτε "μα ήταν δυο πλατείες", η πάνω με το ξερατό του φασισμού και του εθνικισμού και η κάτω με το όραμα της άμεσης δημοκρατίας.

    Ποιός από τους σημερινούς αντιφασίστες ξεχώρισε τις δυο πλατείες; Όλοι για τα αιτήματα των αγανακτισμένων πολιτών μιλούσαν! Ζητούσαν από την κυβέρνηση να τους ακούσει, να τείνει ευήκοον ους, να αφουγκραστεί την πλατεία. Σε τελευταία ανάλυση, αυτή η τιμημένη κάτω πλατεία, νομιμοποίησε ή όχι την πάνω;

    "Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή" ζητούσαν οι "αγανακτισμένοι πολίτες". Ο Καιάδας, ο Περίανδρος κι ο Κασιδιάρης έδιναν τον τόνο. Το περιώνυμο συνταγματικό τόξο και η μετέπειτα ελαύνουσα αριστερά έβλεπαν "πολίτες". Ψηφιζόταν το μεσοπρόθεσμο, ο ΓΑΠ που είχε σαρώσει στις εκλογές λιγότερο από δύο χρόνια πριν δεν μπορούσε να κυβερνήσει. Κανείς από τους αντιφασίστες δεν ενδιαφερόταν τι είναι αυτή η λαϊκή αγανάκτηση. Κανείς τους δεν είχε πρόβλημα να ενσωματώσει και να υιοθετήσει την πλατεία για να πάρει μερικούς πόντους αντιμνημονιασμού, μερικούς δημοσκοπικούς πόντους και μερικές έδρες στις εκλογές. Κι η χώρα; Είχαν μια σκασίλα να!

    Σήμερα όλοι είναι αντιφασίστες! Σήμερα όλοι ζητούν συναίνεση κατά των φασιστών. Πέντε διαφορετικά νομοσχέδια κατέβασαν πριν πέντε μήνες! Ζητάνε συστράτευση, αλλά καθένας με τον δικό του αντιφασισμό! Κι όλοι, μα ΟΛΟΙ το είχαν προβλέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.