19.9.13

Πολυθεματικό ιατρικό συνέδριο στην Καβάλα στις 4 και 5 Οκτωβρίου

Οι σύγχρονες γνώσεις για τη θεραπεία επίκαιρων ιατρικών προβλημάτων που σχετίζονται με όλες σχεδόν τις ιατρικές ειδικότητες, θα παρουσιαστούν σε πολυθεματικό ιατρικό συνέδριο, στις 4 και 5 Οκτωβρίου, στην Καβάλα.
Προβλήματα υγείας, από παθολογικά, καρδιολογικά και νεφρολογικά, μέχρι νευρολογικά, χειρουργικά, γυναικολογικά- μαιευτικά, ουρολογικά και πολλά άλλα, θα συζητηθούν κατά τις εργασίες της διοργάνωσης.
Στο συνέδριο, με τίτλο «Σύγχρονες θεραπευτικές μέθοδοι στην καθημερινή κλινική πράξη», θα δοθεί η ευκαιρία για συγκεντρωτική και ζωντανή ενημέρωση σε καυτά θέματα της ιατρικής επικαιρότητας.
Οι συμμετέχοντες θα ακούσουν νέες απόψεις από εξειδικευμένους και έμπειρους συναδέλφους, αλλά και αναθεωρήσεις παλαιότερων ιατρικών τακτικών. Στις συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν απορίες και να αντικρούσουν δεδομένα «ταμπού» με βάσει την πείρα που αποκτάται στην κλινική πράξη.
«Στο πρόγραμμα του συνεδρίου έχουν ενταχθεί τρία στρογγυλά τραπέζια, τα δυο για δύσκολα καρδιολογικά προβλήματα με επίκεντρο τη στεφανιαία νόσο και τις βαλβιδοπάθειες, ενώ το τρίτο για γυναικολογικά προβλήματα και τρόπους θεραπείας τους. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν 25 εισηγήσεις- διαλέξεις και 5 αναρτημένες ανακοινώσεις.
Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση νεώτερων φαρμακευτικών προϊόντων», επισημαίνει ο ομότιμος καθηγητής Παθολογίας- Νεφρολογίας Μενέλαος Παπαδημητρίου, επιστημονικός διευθυντής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργανώνει το συνέδριο σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας.
Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και η λήξη το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 9:30 το βράδυ. Η επίσημη τελετή έναρξης είναι στις 9 το βράδυ της Παρασκευής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.