16.9.13

Τσίπρας στην ΔΕΘ: «Αυτοδύναμος στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ»

Την εκτίμηση ότι αν γίνονταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με μεγάλη διαφορά πρώτο κόμμα εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/9/13 20:05

    Το αφρικανοβαλκανικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στους επόμενους μήνες θα τα δώσει ΟΛΑ προκειμένου να δει την Ελλάδα να καταρρέει. Θέλει να προλάβει. Θέλει να προλάβει τον μηδενισμό της ύφεσης τους πρώτους μήνες του 2014, το πέρασμα σε πρωτογενές πλεόνασμα και την περαιτέρω ευνοϊκή διευθέτηση του δημόσιου χρέους την Άνοιξη του 2014 που θα ανοίξει το δρόμο για το πέρασμα σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ξέρει ότι το φθινόπωρο είναι η τελευταία του ευκαιρία. Θα χάσει. Και πάλι.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/13 20:05


    Το εντυπωσιακό, αλλά και πολύ απλό συνάμα, είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πείσει ακόμα και κατά την διάρκεια της χειρότερης κυβερνητικής φορο-επιδρομής, την στιγμή που όλοι μας λάβαμε τα εκκαθαριστικά και πάθαμε εγκεφαλικό. Case study της πλέον αποτυχημένης αντιπολίτευσης στα χρονικά το τσίρκο του Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.