16.9.13

Μπορούσε και τη νίκη ο Πανθρακικός στη Νέα Σμύρνη

Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έφερε την ισοπαλία, 1-1 στην αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στον Πανθρακικό, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 36’ με τον Ιγκόρ. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό στο ξεκίνημά του και ήδη στα πρώτα 10 λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για να προηγηθούν.
Πρώτα ο Πανιώνιος στο 9’ με τον Αραβίδη να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και αμέσως μετά ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με το Τζάνη που βγήκε απέναντι στο Γιαννακόπουλο, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
Πάνω κάτω παιζόταν η μπάλα, με τον Πανθρακικό να είναι αρκετά απειλητικός και τους γηπεδούχους να μη μπορούν να «βρεθούν» στον αγωνιστικό χώρο. Η ανωτερότητα της ομάδας του Μάντζιου επιβραβεύθηκε στο 36’ με το πολύ όμορφο γκολ του Ιγκόρ, ο οποίος πέρασε δύο παίκτες και πλάσαρε ιδανικά το Γιαννακόπουλο (0-1).
Στο δεύτερο μέρος η αμυντική διάταξη του Πανθρακικού δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ούτε μία ευκαιρία. Το τραγικό λάθος του Σερεμέτ στο 86΄, όμως, έμελλε να αποβεί καθοριστικό, καθώς ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84΄ Πάνος), Λάζνικ (46΄ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (64΄ Γιάννου)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Απόστολος Μάντζιος): Σέρεμετ, Χρήστου, Μίκουλιτς, Ζος, Παπαγεωργίου, Ρομέου (+90΄ Τριανταφύλλου), Λαδάκης, Κάσες (83΄ Ζεκίνια), Τζάνης (58΄ Ντιόγκο), Μπαϊκαρά, Ίγκορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.