9.9.13

Επιβολή προστίμου στη Τ.Ο. Ροδόπης της Χρισύς Αβγίς

Φέιγ βολάν της Τοπικής Οργάνωσης Ροδόπης της Χρισύς Αβγίς έχει γεμίσει από το βράδυ της Κυριακής η Κομοτηνή, με θέμα τα ανεπίσημα εγκαίνια της συνοριακής οδού Νυμφαίας – Μακάζα.
Όχι ότι τα καλόπαιδα της Χρισύς Αβγίς έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες, αλλά τουλάχιστον η Δημοτική Αρχή πρέπει να τηρήσει το νόμο και να επιβάλλει πρόστιμο για ρύπανση, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό καθαριότητας του Δήμου. Λεφτά και χρηματοδότες έχει το νεοναζιστικό μόρφωμα, οπότε η πληρωμή του προστίμου είναι σίγουρη. Περιμένουμε…

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/9/13 11:20

    Καλά κρασιά αν περιμένεις η δημοτική αρχή να επιβάλει πρόστιμο στη χροισυ αβγοι, αν το κάνει θα τους ψηφίσω γιατί ο δήμαρχος έπιασε πάτο, πιο πάτος δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/13 11:57

      Στη Κομοτηνή δεν άρχει ένας Καμίνης ένας Μπουτάρης, άρχει ένα συνονθύλευμα ιδεολογιών, απολιτικών ανδρών από την άκρα δεξιά μέχρι τη δεξιά γαρνιρισμένο με ολίγον ΠΑΣΟΚ που αρέσκονται να εξουσιάζουν και να εξουσιάζονται, γι’ αυτό μην περιμένετε αντιρατσιστικό αντιναζιστικό αντιφασιστικό μήνυμα, δεν μπορούν δεν γίνεται θα χάσουν τους συνεταίρους και συνεργάτες.
      Η μπροσούρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκανε τη ζημιά έτσι ήθελαν έτσι έγινε.
      Αντί προσέλκυσης απομάκρυνση των ξένων αγορών

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/13 12:41

    Αν το πόσο πουλάει μια κομματική εφημερίδα λέει κάτι για το βαθμό αφοσίωσης των ψηφοφόρων, τότε άστα-βράστα Αλέξη.

    Ο στρατός σου μπορεί να φοράει την κομματική σου πανοπλία, αλλά ως εκεί. Για το πλιάτσικο σε έχουν ασπαστεί, όχι για τα ωραία σου τα μάτια. Αν περιμένεις από απλούς πλιατσικολόγους να σωθείς (γιατί αυτό είναι όλοι αυτοί που έχεις μαζέψει) σώθηκες.

    Κόμμα του -κοντά- 30% και το κομματικό του όργανο να πουλάει τρεις φορές λιγότερα από το "Ριζοσπάστη" του 4%-5%.
    Να ανησυχείς.

    Εκτός να κάποιος μου πει ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι ολοι μορφωμένοι και τα διαβάζουν όλα απο το ιντερνετ του τεχνοφασισμου και της νάρκωσης των μαζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/13 12:46

    Ανακεφαλαίωση: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπερασπιστής των φτωχών μαζών φοράει ακριβά ρούχα, η σύντροφος γέννησε σε σουίτα στο Ιασώ και οδηγεί μηχανή BMW των 13.000€.
    Τελικά εγώ είμαι πολύ πιο κομουνιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/13 00:31

      Και οπως παντα, μολις ακουστει κατι εναντια στη συμμορια των μαχαιροβγαλτων και των πορτιερηδων θα πεταχτει ο γνωστος μαλακας του piazza να μας μιλησει για (τί αλλο?) τον συριζα και τον Αλεξη...

      Ρε μεγαλε... στα αρχιδια μας ΚΑΙ ο συριζα ΚΑΙ ο Αλεξης!

      το θεμα μας ΤΩΡΑ (σε αυτο το αρθρο) ειναι η συγκεκριμενη συμμορια. Εχεις να πεις κατι για αυτην?

      - προφανως και οχι, αφου η Νεα Δημοκρατια (την οποια ψηφισες) ειναι πλεον ξεκαθαρο πως την επομενη φορα θα συγκυβερνησει με τη Χρυση Αυγη (αμφιβαλλει κανεις?)...
      οποτε κι εσυ για να τα εχεις καλα με τους τοπικους μπραβους και πορτιερηδες οταν σε λιγο θα ερθουν στα πραγματα, δεν αφηνεις κανεναν να πει κατι εναντιον τους. Τοσο απλο!

      Τα υπολοιπα, βαλτα στον κωλο σου, ηλιθιε...

      Διαγραφή
  4. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ9/9/13 14:22

    Η τακτική διαφήμιση των χρυσαύγουλων από το φιλοσυριζαικό blog σας συνεχίζεται.Τόση δωρεάν διαφήμιση των φασιστών ούτε η εφημερίδα τους δεν κάνει.Κατά τα άλλα τα χαρτάκια δεν λένε και κανένα ψέμα,την αλήθεια λένε.Εκτός και αν μας πειράζει η αλήθεια όταν ακούγεται από λάθος πλευρά.Από οικολογική άποψη βέβαια δεν το συζητώ.Ποιός την έχασε για να την βρούνε αυτοί? Όσο για τον Δήμο Κομοτηνής,αν ασχοληθεί μήπως τους διαφημίσει ακόμη πιό πολύ?Εν το μεταξύ,οι τοπικοί χρυσαύγουλοι συμμετείχαν στην φασιστογιορτή στις Θερμοπύλες με 2 λεωφορεία.Πόσοι είναι επιτέλους τοπικά και από που ξεφυτρώνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/13 16:53

    Είναι λυπηρό πως ακόμη και σήμερα, ο πλέον προσφιλής τρόπος διάδοσης των θέσεων ή της προβολής των απόψεων διαφόρων ομάδων, έχει ευθεία σχέση με τη ρύπανση. Τα φειγ βολάν όπως αυτά της φωτογραφίας, αλλά και τα διάφορα πανό που δίκην μπουγάδας αναρτώνται στις πέργκολες της κεντρικής πλατείας αυτό καταμαρτυρούν. Πρέπει επιτέλους να μπει μια τάξη, συνεπώς θα πρέπει να καταλογίσουμε καλές προθέσεις στο Δήμο που ανακοίνωσε πως θα περιορίσει τη ρύπανση από τα ενοικιαστήρια του Αυγούστου. Θα είναι άραγε το ίδιο τολμηρός και με τις πολιτικές παρατάξεις που ενεργούν με αυτό τον τρόπο διαρκώς, ή προηγούνται οι ισορροπίες εν' όψη αυτοδιοικητικών εκλογών, Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/13 00:41

    Οικολογικές ευαισθησίες και π@π@ριές καμαρωτές.Οι ΜΚΟ έχουν φάει ένα σκασμό λεφτά για τη σωτηρία της παπαρούνας στο "κουκουρούκου", στήνεται ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στις αυτοδιοικητικές εκλογές ειδικά για την περιφέρεια, η καθημερινότητα έχει γίνει κόλαση για πολλούς συμπολίτες μας-συνανθρώπους μας και σας ενόχλησαν λόγω περιβαλλοντικών ευαισθησιών τα φέιγ-βολάν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (και όχι Χρισύς Αβγίς, ανορθόγραφοι θολοκουλτουραίοι και προοδευτικάτζες, γλωσσοκτόνοι της Ελληνικής γλώσσας).Κόψτε πια το δούλεμα.Ο εθνικισμός ως απάντηση στην άρρωστη παγκοσμιοποίηση με την εισβολή μεταναστών, λάθρο και μη αναπτύσσεται στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολίτες που θέλουν να είναι Γάλλοι, Ούγγροι, ΈΛΛΗΝΕΣ και όχι πολτός. Τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά αρχίσαν οι ζυμώσεις στον προοδευτικό χώρο (άλλαξε όνομα ο στάβλος).Ειδικές καταστάσεις (ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ)απαιτούν ειδική αντιμετώπιση (πιθανή ψήφος κάποιων στην Χ.Α.)Βάλτε το στο κεφάλι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/9/13 11:03

    O Εθνικισμός όσο και να σας ενοχλεί εσάς του "συνταγματικού τόξου" ανεβαίνει σε όλη την Ευρώπη και αυτό δικαιολογήται με όλα αυτά που καταφέρατε "εσείς" οι διεθνιστές.Παγκοσμοιοποίηση,Πολίτες του κόσμου,Ανοιχτά σύνορα για όλους,Μετανάστες και όχι Λαθρομετανάστες αυτοί που περνάνε νύχτα το ποτάμι και άλλα τέτοια "προοδευτικά" και φαιδρά τα οποία σκοπό έχουν την διάλυση της έννοιας του κράτους όπως το ζούσαμε μέχρι πριν αναλάβουν "δουλειά" οι παγκοσμοιοποιητές.Επακόλουθο είναι η αντιμετώπιση του ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.Και αυτονόητο είναι πως μιλάμε για τον ένα και μοναδικό Εθνικισμό του Παλαμά,του Δραγούμη,του Καζαντζάκη και όχι κάποια "παρακλάδια" που προσπαθούν να "κολλήσουν".Μόνο έτσι θα αντισταθούν οι λαοί στον ισοπεδωτικό ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ και στις τράπεζες που μας "κατσίκοσαν" οι ντόπιοι δούλοι του παγκόσμιου συστήματος και εννοώ αυτούς του "συνταγματικού τόξου".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/9/13 17:04

    Τα χρυσα αυγά τουλάχιστον υπογράφουν ότι κάνουν και ότι ρίχνουν.Οι άλλοι οι "δικοί σας" που έριξαν σήμερα χαρτάκια στα σχολεία γιατί δεν υπέγραψαν? Αυτά η Όλγα δεν τα είδε να τα σχολιάσει με την οικολογική ευαισθησία που την διακρίνει? Μήπως ήταν και η ίδια μαζί με τον Παντελή όταν τα μοίραζαν τα χαρτάκια στα σχολεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/9/13 20:50

    Ρε συ piazza, τραβα σε παρακαλω το καζανακι να πανε τα σκατα (00.41 και 11.03) εκει οπου ανηκουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/13 13:49

      Τα σκατά όμως πρώτα σε αναγνωσιμότητα είναι ρε "καζανάκι 20:50",οπότε ο piazza μια χαρά τρίβει τα χέρια του με την επισκεψιμότητα που γράφουν τα "μηχανάκια" του λόγω χρυσαύγουλων...Μήπως να το πάρεις απόφαση για τα νέα δεδομένα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/13 20:07

      "20:50", επειδή από τη βωμολοχία σου-σχόλιο φαίνεται ότι ενοχλήθηκες σε ΠΡΟΚΑΛΩ να αντικρούσεις με επιχειρήματα αυτά που σχολίασα και όχι να με αποκαλείς "σκατό". Εννοείται ότι τον σχολιασμό σου, σου τον ανταποδίδω, ΑΘΛΙΕ.Ο "00.41".
      Υ.Γ. Μήπως είσαι μέλος ΜΚΟ και ενισχύθηκες για της δράση της μπίζνας..??

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/9/13 17:54

      "00.41" αμα θελεις ευγενειες, να πας στον Μπαμπη του ΣΚΑΙ και στον Αντωνακη της ΝΔ που σας γλειφουν εδω και δυο χρονια και με τους οποιους ειστε συνεταιρακια - εμεις που σε πιστευουμε στην ελευθερια και τη δημοκρατια, ΕΤΣΙ μιλαμε σε βουλγαρογραμμενους και σε χουντοφατσες

      καταλαβες? "καταλαβα" να λες!

      Οσο για τα επιχειρηματα που ζητας, αυτα τα κραταω για τους ανθρωπους και οχι για τα σιχαματα σαν του λογου σου

      Αει τραβα τωρα να καταθεσεις κανα στεφανι στους προδοτες της Ελλαδας που ειναι παραχωμενοι στον Μελιγαλα - αρκετα βρωμιζεις την πολη μας με τη σκατοφατσα σου

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/9/13 12:58

    Γιάννης Σωτηριάδης-Δόθηκε η ευκαιρία να ανταμώσουν μετά από αναγκαστικό χωρισμό 70 χρόνων στη Μακάζα, οι δύο λαοί ο Ελληνικός και Βουλγαρικός. Όνειρο απατηλό όμως γιατί οι Έλληνες ηγεμόνες δεν το θέλησαν αφού έκλεισαν την είσοδο του Τυχερού. Για ένα 24ωρο ανατοποθετήθηκαν οι μπάρες στην ορεινή Ροδόπη με όλες τις τιμές που αρμόζει και επιβάλλεται στη περίπτωση για να παραμείνει έστω για μια μέρα αμόλυντη η κοινωνία της Θράκης «του κινδύνου εκ του Βορρά».
    Η φύλαξη της εισόδου Τυχερού ανατέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις και σε διμοιρία των ΜΑΤ. Το παράλογο είναι ότι απαγορεύτηκε η διέλευση από τις αστυνομικές δυνάμεις ακόμη και σε δημόσιους λειτουργούς οι οποίοι κατευθυνόταν στους ορεινούς οικισμούς για υπηρεσιακούς λόγους (Δεν ευθύνεται αστυνομία) μέχρις ότου διευθετηθεί το θέμα από τις αρμόδιες αρχές.

    Δίκαια διαμαρτύρεται η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης για τον αποκλεισμό από τα εγκαίνια της νέας συνοριακής διόδου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βουλγαρία, στην Νυμφαία Ροδόπης.
    Όπως είναι φυσικό τους λόγους δεν θα τους μάθουμε ποτέ. Η ανάπτυξη που περιμένουμε των Θρακολόγων και των Θρακο-αναπτυξιολόγων με τα μυαλά που κουβαλάνε δεν θα έλθει ποτέ αδέλφια.
    Από «έξω σοσιαλιστές «των αφιλότιμων» και από μέσα μαύροι κατάμαυροι», όπως λέει και η λαϊκή παροιμία από « έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.