1.9.10

Το «ρίξιμο» του Άρη


Μπορεί, όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα, το ΠΑΣΟΚ να μην πάει στις εκλογές με υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη. Κι αυτό λόγω των κεντρικών αποφάσεων του κόμματος να δώσει την μάχη του Νοεμβρίου με βουλευτές και υπουργούς! Μπορεί η απόφαση να είναι σωστή (70 μέρες μένουν για να το διαπιστώσουμε), αλλά κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ δεν συμπεριφέρθηκαν ανδρίκια στο Νομάρχη Ροδόπης. Και το λέμε αυτό εμείς, οι οποίοι στο παρελθόν είχαμε ουκ ολίγες κόντρες μαζί του…
Τον άφησαν να πιστεύει (και όπως όλα δείχνουν του έδωσαν και τον λόγο τους) ότι θα είναι αυτός ο εκλεκτός του Κινήματος και την κρίσιμη στιγμή … τον «άδειασαν» με τρόπο! Παρήγγειλαν μάλιστα δημοσκόπηση με τρία ονόματα (Τιμοσίδης, Πεταλωτής, Γιαννακίδης), απ’ τα οποία τα δύο ήταν απ’ την Ροδόπη. Έτσι μ’ αυτόν τον τρόπο μοιράστηκαν οι γνώμες των πολιτών στη Ροδόπη και τον Έβρο και στους υπόλοιπους νομούς έκαναν παιχνίδι οι «αναγνωρίσιμοι» βουλευτές. Σε παρόμοιες μετρήσεις ή βάζεις έναν από κάθε νομό ή βάζεις περισσότερους από τρεις!
Λίγες ημέρες μείνανε μέχρι την Κυριακή όπου θα ξέρουμε το όνομα του υποψήφιου Περιφερειάρχη για την περιοχή μας. Αν απ’ αυτήν την «μάχη» ο Νομάρχης Ροδόπης καταφέρει και βγει αλώβητος, μια συμβουλή του δίνουμε! Ας αναπροσαρμόσει τις συμμαχίες του…

36 σχόλια:

  1. Αν δεν κατέβει ο Άρης στην Περιφέρεια, οι εκλογές είναι χαμένες. Εδώ, για πρώτη φορά σκέφτομαι να μην κατέβω να ψηφίσω! Και είναι η πρώτη φορά στα 24 χρόνια που έλειπα κι ερχόμουν ΜΟΝΟ για να ψηφίσω που... ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

    Αλλά... από τη μία κατεβαίνει ο Πετρίδης (αντί του ΔΗΜΑΡΧΟΥ) και μάλιστα με το... Δαμιανό στο ψηφοδέλτιο (!!!) κι από την άλλη σκέφτονται σοβαρά να κατεβάσουν... άλλον από τον Άρη στην Περιφέρεια???

    Μου φαίνεται ότι -κατά τύχη- στις εκλογές θα βρίσκομαι στην Αθήνα για διακοπές!!!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!

    Φτου, σκουληκομερμηγκότρυπα... κι ότι άλλη τρύπα είναι διαθέσιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/10 00:21

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/10 00:24

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ??? ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ , ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ 2 ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ. ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ? ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΤΕΛΟΣ!ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΙΟΝ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρίνος2/9/10 00:40

    Αληθεύει ότι τα έχει πάρει ο Άρης τόσο, που σκέφτεται να κατεβεί στο Δήμο Κομοτηνής? Θα κλαίνε μετά κάποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/9/10 01:08

    ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΜΟΤΗΝΕΖΟΙ; ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/9/10 01:11

    Δεν θα κατέβει ο Γιαννακίδης στον Δήμο, γιατί πολύ απλά ο Βαβατσικλής μετά θα είναι σούρα 5 μέρες. Είναι ψυχοπονιάρης ο Άρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/9/10 02:37

    Arh mh masas eisai h No 1 epilogh. Oso gia ton kabaliwth pio panw den exei tosh shmasia file apo pou tha einai kapoios alla POIOS einai. Ti na mas pei kai o Timasidis twra. Exeis thn entypwsh pws tha ton pshfisei kapoios apo edw ektws apo kati probatakia? Filakia apogone tou M. Aleksandrou alla to mellon einai sthn thrakh kai oxi sthn kabala! Gege?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιφερειάρχης από Καβάλα δεν πρόκειται να βγει. Όπως ο χαζός δεν πρόκεται να μπει στο πανεπιστήμιο.

    Έτσι ακριβώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BARBERIS2/9/10 10:14

    DEN MPORO NA KATALABO GIATI TROGOMASTE ETSI MESA STO PASOK?DEN THA HTAN ORAIA NA EIXAME PERIFEREIARXH APO THN KOMOTHNH?AYTOI POU THA ASXOLITHOUN ME TON DHMO KOMOTHNHS BRIZOUN KAI KOROIDEYOYN TO NOMARXH KAI H SYMPERIFORA TOUS EINAI APARADEKTH.DHLADH TI NA PSIFISOUME?APO XTHES POU ARXISE NA KYKLOFOREI OTI O NOMARXHS APOSYRETAI TO SYNOLO TON "PASOKON" STON DHMO PANHGYRIZOUN.GIATI AUTO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/9/10 11:07

    Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΧΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/9/10 11:23

    Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΧΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.

    kala ta les alla ksexases to efeteio.. epishs tous foithtes.. epishs thn nyxterinh zwh alla kai thn zwh genikotera ths komothnhs.. epishs ta fanaria mas exoune kai xronometrhth (spanio) pou sou leei poso prepei na perimeneis gia na mperdeuteis agaphte.. tha mou peis pou na ksereis esy apo fanaria, me sthn katsikoupolh pou zeis panw sta braxia.. edw isa isa pou pernaei o enas dipla ston allon, tha exete kai fanaria? kati mou leei pws eseis exete na ftiaksete perissotera apo emas opote afhste mas emas ton perifereiarxh.. Sthn telikh einai eureias apodoxhs kai gia na exete elpides prepei na exete <> gkalop gia na kerdizete thn maza.. lamogia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/9/10 11:25

    <> gkalop htan to teleutaio <>..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/9/10 11:27

    kai sthmeno, "agaphte"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/9/10 11:54

    Του Γιαννακίδη του την έπαιξε η κλίκα της Μασονίας Πετρίδης, Πετάλω, Μανανάς και Δαμιανίδης.

    Ο Αρης όπως χάιδευε χαιδεύτηκε!
    Οι συμφωνίες που στήθηκαν δημιούργησαν τέτοιες λυκοφιλίες που ο πιό ηλήθιος θα καταλάβαινε.
    Οχι ότι οι άλλοι είναι έξυπνοι!!!
    Κι αυτοί την ίδια τύχη θα έχουν.
    Εχετε όλοι προθεσμία λήξης και είστε αναλώσιμοι.
    Οτι λεφτά και να προσπαθήσετε να μαζέψετε από εργολάβους δήθεν για το ΠΑΣΟΚ (όπως διάβασα σε σχόλια Ανώνυμου)τελειώσατε.
    Είστε όλοι σας υπεύθυνοι και λαμόγια για την κατάντια του τόπου και την δική μας.
    Ξεπουλήσατε τα πάντα κοπρίτες.
    Γι αυτό στις εκλογές θα πάρετε τον ΠΟΥΛΟ !!!! των πολιτών που τόσο σας "αγάπησαν"!!!!!!!.
    Γι΄αυτό φίλε Αρη άν θεωρείς ότι ακόμη έμεινε μέσα σου κάποιο ίχνος από αντριλίκι κατέβα ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/9/10 12:05

    ΑΡΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/9/10 12:19

    Αυτό είναι ανήκουστο!Ε όχι και μασώνος ο νέος γραμματέας!Λαμόγιο ναι,μασώνος όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/9/10 12:31

    arh se riksane me ti dimoskopisi giati den tous aresis. paraeisai ka8aro paidi giauto. sinexise eimaste mazi sou !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Άρης να κατεβεί για Περιφερειάρχης.

    Ο Πετρίδης να διώξει τον Δαμιανό.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

    Τέλος._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/9/10 13:27

    ari eisai h fwnh ths 8rakhs
    asxeta an allh to exoune parei to onoma gia na grafoune oti papantza tous erxetai sto kefali
    synexise ariko kai eimaste mazi sou
    opoios ta bazei mazi sou ta bazei mazi mas
    kanenas den einai panw apo thn dynamh tou laou pou agapa enan agno kai ka8aro politiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/9/10 13:31

    και εγώ μαζί σας παιδιά ! ΓΙΑ ΝΝΑ- ΚΙ- ΔΗΣ ! ΓΙΑ - ΝΝΑ - ΚΙ - ΔΗΣ ! Ρε παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να ριξουνε τον Αρη παμε καλα? αν το κανουνε πως θα αντιμετωπισουνε τον ποιο απροβλεπτο πολιτικο ? ποιος θα τολμησει να παει εναντια στην αγαπη του κοσμου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/9/10 14:14

    ULI CHRIS SYMFWNOYME MAZI SOY!ARHS PERIFEREIA, DAMIANOS TON POULO GIA NA PSHFISOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανταποκριτης απο Αθηνα2/9/10 14:18

    Παιδια ο Γιαννακιδης τελειωσε πριν λιγο.Ειναι αυτη την στιγμη στην Αθηνα και ο Πεταλωτης του ειπε τα μαντατα.Δεν θα ειναι υποψηφιος!Τον εφαγαν μπαμπεσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/9/10 16:34

    "Αγνωστε" 11.54 εισαι φασιστοειδες και τις μπούρδες τις λες γιατι θα ήθελες να είσαι στη θέση αυτων που βρίζεις.Βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/9/10 16:52

    Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι στο χώρο της πολιτικής οι νόμοι που ισχύουν στερούνται ηθικής . Ακόμη και στην ζούγκλα επικρατούν νόμοι αλληλοσεβασμού των ειδών ενώ στην πολιτική επικρατεί το μοντέλο της ΕΥΠΛΑΣΤΗΣ ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ. Δεν έχει σημασία ο τόπος καταγωγής του περιφερειάρχη και είναι το λιγότερο χαζό να ερίζουν οι νομοί για αυτό. Αυτό που μετράει είναι να αναδειχτούν άτομα που να μπορούν να εξισορροπήσουν τις διαφορές σε όλα τα επίπεδα της περιφέρειας ώστε να προκύψει ένα θετικό άθροισμα. Αυτό το χάρισμα το έχει Ο Αρης Γιαννακίδης και για αυτό τον λόγο πρέπει να αποτελέσει την λύση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/9/10 19:17

    Συγνώμη φίλε Ανώνυμε 12.19.Από κεκτημένη ταχύτητα εκανα Μασόνο το λαμόγιο (όπως το λές κι εσύ) νέο Γραμματέα του τοπικού ΠΑΣΟΚ!!!

    Σκοτωνόμαστε για τα λαμόγια σαν οπαδοί ποδοσφαίρου και δεν ασχολείται κανείς με τους αλήτες που ρούφηξαν το μεδούλι μας για νατους στείλει εκεί που πρέπει.

    Ενοχλούνται μερικοί γιατί τους παίρνουν το κουτάλι που απέκτησαν έρποντας και γλείφοντας.

    Κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ Πανελλήνιο Φασιστικό κόμμα.

    Κάνουν άνετα και αυταρχικά ότι δεν θα τολμούσαν να κάνουν οι δεξιοί και Φασίστες.

    Η πραγματικότητα είναι όσους μεγαλοφοροφυγάδες έχουν πιάσει κανείς τους δεν πλήρωσε, κανείς τους δεν ονοματίστηκε,(παρ΄όλη τη διαφάνεια που μας πούλησαν) κανείς τους δεν μάτωσε παρά μόνο ο λαός.

    Γιατί δεν γέμισαν τα ταμεία με τα λεφτά που χρωστάνε????

    Α! Ξέχασα, είναι ακόμη σε διακοπές.

    Φτάνει πιά!!!!!

    Την απάντηση λαμόγια θα την πάρετε στις 3 του Σεπτέμβρη (ΑΥΡΙΟ) και τον Νοέμβρη!!!!!!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/9/10 19:30

    Ο/Η Uli Chris είπε...
    Περιφερειάρχης από Καβάλα δεν πρόκειται να βγει. Όπως ο χαζός δεν πρόκεται να μπει στο πανεπιστήμιο.

    Έτσι ακριβώς!

    2/9/10 09:34

    Τώρα να σας δω κάστορες, τι πουλιά θα πιάσετε...
    Όπως λέει και ο λαός, "της κοντής ψ.λ.ς της φταίνε οι τρίχες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/9/10 10:51

    Συγνώμη αλλά χωρίς τον Αρη εκλογές δεν κερδίζονται .Ποια γκάλοπ και παπαριές .Ας το ξανασκεφτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος3/9/10 11:34

    Απαράδεκτο ! πεταξανε τον Αρη ! Δεν μπορω να το πιστέψω ! Κυριοι είστε άξιοι της μοίρας σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/9/10 12:55

    Pw re paidia tha trelathw bgalane ton Ariko mas gia ton Timosidh pou den ton kserei oute h mana tou ! Thelete kai pshfous e? thalega twra..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος3/9/10 15:37

    Ntroph ntroph kai pali ntroph! Aisxos !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος3/9/10 17:01

    Arh eimaste mazi sou ! Eisai o pio aksios politikos pou exei perasei pote apo ton topo ! Balthhkne oloi na se riksoune giati kanenas den mporei na se ftasei ! Ntroph se olous pou einai mplegmenoi se auto ! Ntroph sas !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/9/10 18:37

    Arh meine dynatos ! o kosmos pou se yposthrizei exei agriepsei edw. den tha tous perasei etsi. eimaste oloi mazoi sou kai oxi me ta lamogia pou pane na se fane mpampesika !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος3/9/10 18:44

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ! ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ! ΑΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ !
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/9/10 19:43

    Anegefaloi gia na mhn pw anegkefalloi ! Ston Arh den eprepe na to kanete auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος4/9/10 14:45

    Arh mhn adhneis na se riksoune ! palepse ,mexri to teleutaio lepto !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/9/10 14:54

    o
    2/9/10 01:08
    kai o
    Τώρα να σας δω κάστορες, τι πουλιά θα πιάσετε...
    Όπως λέει και ο λαός, "της κοντής ψ.λ.ς της φταίνε οι τρίχες".

    2/9/10 19:30

    ti exei na pei arage twra gia to ti leei o laos? mhpws tou ftaine oi trixes twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.