20.9.13

Βίντεο από την ρίψη χημικών στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Κομοτηνής

Το inpost.gr έχει στην κατοχή του, βίντεο που δείχνει την επίθεση της αστυνομίας με ρίψη δακρυγόνων και κροτίδες κρότου λάμψης εναντίον των διαδηλωτών του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στην Κομοτηνή την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την δυσανάλογη και αδιάκριτη χρήση δακρυγόνων ουσιών και άλλων χημικών εναντίον των ειρηνικών στην συντριπτική τους πλειοψηφία διαδηλωτών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/13 18:03

    Το φασισμό της νεολαίας δεν τον είχε δει κανείς, πέφτουμε από τα σύννεφα.
    Όταν οι δήθεν "ολυμπιακοί" έσφαζαν καταμεσής του δρόμου σαν τραγί το Μιχάλη Φιλόπουλο οπαδό του Παναθηναϊκού μετά από ραντεβού μονομαχίας εκατοντάδων οπαδών με μηχανάκια, ήταν η εποχή που οι μισοί έλληνες έχτιζαν σπίτι και αγόραζαν αυτοκίνητο, οπότε το συμβάν θεωρήθηκε "μεμονωμένο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/13 16:45

    Και λιγα τους εριξαν, πουλανε μαγκια με κρυμενα τα προσωπα και με γκλοπ στα χερια σε μια κατα τα αλλα ηρεμη διαδηλωση με σωστο συνθημα!!!!! δυστυχως αυτων των τυπων (και δεν με ενδιαφερει τι ακρο ειναι δεξιο ή αριστερο) ο Θεος τους ονομαζεται ΒΙΑ, και την σκουν οπου βρουν στον δρομο στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο εγώ δε βλέπω κρυμμένα πρόσωπα και γκλοπ στα χέρια; Μπορεί να μη φαίνονται, αλλά το 99% του κόσμου που φαίνεται στο βίντεο μια χαρά ειρηνική διαδήλωση κάνουν.
    Τα ΜΑΤ έχουν τον τρόπο να σταματήσουν 5-10 μπαχαλάκηδες, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο γι' αυτούς να πετάξουν 5 χημικά και να σπάσουν ολόκληρη την πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο βίντεο δε φαίνεται κανείς με κρυμμένο πρόσωπο και γκλοπ στο χέρι. Το 95% του κόσμου φαίνεται ξεκάθαρα πως κάνουν μια ειρηνική πορεία.
    Τα ΜΑΤ έχουν τη δυνατότητα να σταματήσουν 5-10 μπαχαλάκηδες, αλλά τους είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν χρήση χημικών.

    Μη συγκρίνεις το χουλιγκανισμό με το φασισμό. Εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ο Φύσσας δεν έδωσε ραντεβού με χρυσαυγίτες για ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/13 16:56

      Βάλε κανένα γυαλί να δεις τις κουκούλες και τα ρόπαλα.Στραβούλιακα.Ουνα φάτσα ούνα ράτσα με τα χρυσαύγουλα.Απλώς αυτοί ψηφίζουν τσύριζα

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.