20.9.13

The Turbans LIVE στον πραύλιο χώρο της ΕΡΑ Ορεστιάδας

Εκατό ημέρες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, με το φασιστικής σύλληψης διάγγελμα Κεδίκογλου και με βασιλικό διάταγμα (ΠΝΠ) η πραγματική Ελεύθερη Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, παραμένει ανοιχτή και η πραγματική φωνή του ελληνικού λαού, που στήριξε και στηρίζει την αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ.
Η ΕΡΑ Ορεστιάδας, που επίσης παραμένει ανοιχτή- ελεύθερη και αυτοδιαχειριζόμενη συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης – ψυχαγωγίας – πολιτισμού, συμμετέχοντας παράλληλα και στηρίζοντας τους αγώνες εργαζομένων, ανέργων, συλλογικοτήτων, στην κοινή προσπάθεια ανατροπής των πολιτικών που φτωχοποιούν, διαλύουν και καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία. 
Στο πλαίσιο αυτό, και συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα που διοργανώνονται στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Ορεστιάδας, τον οποίο έχουν αναδείξει σε χώρο πολιτισμού, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, υποδέχονται και φιλοξενούν τους THE TURBANS, προσφέροντας την ευκαιρία στους πολίτες του β. Έβρου, να περάσουν μια ξεχωριστή και μοναδική βραδιά, με ήχους της Μεσογείου και της Ανατολής. 
Τα «τουρμπάνια» είναι ένα διεθνές συγκρότημα, με μέλη από Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Αγγλία, που ταξιδεύουν στον κόσμο παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, με ένα ζωηρό, αληθινό, αυθόρμητο ήχο, που ενθουσιάζει και ξεσηκώνει τους θεατές. Έχουν δώσει συναυλίες στην Ευρώπη, Ινδία, Τουρκία και Αγγλία, από τη μουσική σκηνή της οποίας ξεκίνησαν.
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου 2013 και η παρουσία σας δυναμώνει τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και ανατρέπει τα σχέδια της κυβέρνησης που οδηγούν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη διάλυση των υπηρεσιών, της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας και του κοινωνικού ιστού. Ο αγώνας για την ανατροπή συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη. Διώχνουμε το «μαύρο» τους, βάζουμε χρώμα και ελπίδα στη ζωή μας. Όλοι μαζί μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.