3.9.13

Σύλληψη 47χρονου στην Κομοτηνή για καλλιέργεια 7 δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, σε αγροτική περιοχή της Κομοτηνής, ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα,  οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Κομοτηνής, φυτεία κάνναβης, καλυπτόμενη από φυσική βλάστηση, στην οποία προσήλθε, ο 47χρονος, έχοντας μαζί του 26 πλαστικά μπουκάλια με νερό, προκειμένου να ποτίσει τα δενδρύλλια και συνελήφθη. Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 1,90 μέτρων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.