3.9.13

48ωρη απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ

Την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας για την Πέμπτη και την Παρασκευή αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων της εταιρείας Κώστας Γραβριηλίδης, «η διοίκηση οφείλει στους 258 εργαζομένους της πάνω από 600.000 ευρώ, αφού εδώ και τρεις μήνες δεν έχει καταβάλλει δεδουλευμένα, με αποτέλεσμα μέρος του προσωπικού να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης».
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση στις αρχές Αυγούστου, ο κ. Γαβριηλίδης σημείωσε ότι ενώ 47 άτομα υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή τους σε αυτό, τελικά δεν πρόκειται να προχωρήσουν, αφού, όπως υποστήριξε, η διοίκηση, σε συζήτηση που είχε με δύο από αυτούς, πρότεινε την καταβολή του 50% της αποζημίωσης που δικαιούνται και κανένα άλλο κίνητρο. Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν έγγραφη καταγγελία στον επόπτη εργασίας, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.