12.9.13

Εγκαίνια 18ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 18ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Σταύρου Βαβία, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.
Η φετινή έκθεση λαμβάνει χώρα καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:30 έως το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Πάρκο και στο Δημοτικό Θέατρο Φερών. Η έκθεση περιλαμβάνει ημερίδες με θέμα τη μελισσοκομία και τις εναλλακτικές καλλιέργειες, ενώ, επίσης, το απόγευμα της Παρασκευής, θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου τράγου και κριαριού. Ακόμη, φέτος, στο πλαίσιο της έκθεσης λειτουργεί περίπτερο για τους Θρακιώτες συγγραφείς.
Ο θεσμός της Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών ξεκίνησε το 1996 και έχει ως στόχο την προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και την ανάπτυξη του αγροτουρισμού. Στο πλαίσιο της εκτίθενται γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμός και αγροτικά εφόδια, καθώς και μικρά και μεγάλα ζώα, ενώ προβάλλονται οι κλάδοι της Κτηνοτροφίας, της Σαλιγκαροτροφίας, της Μελισσοκομίας και της Αμπελουργίας.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/9/13 19:18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/9/13 21:37

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑΑΑΑΑ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΣΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ή ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.