11.9.13

Προβάδισμα 1,5% του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση της Pulse

Προβάδισμα καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας «το Ποντίκι». Πιο συγκεκριμένα:
Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20,5%, 19% η ΝΔ, ενώ τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή, λαμβάνοντας 13,5%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 7%, το ΚΚΕ καταγράφει 5,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 4%. Η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται στο 3%, ενώ «Άλλο κόμμα» επιλέγει το 6% και στο 12% το Λευκό και η αποχή. Με την αναγωγή επί των εγκύρων, τα ποσοστά που λαμβάνουν τα κόμματα διαμορφώνονται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 23%, ΝΔ 21,5%, Χρυσή Αυγή 15%, ΠΑΣΟΚ 8%, ΚΚΕ 6%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5% και ΔΗΜΑΡ 3,5%.
Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στην εφημερίδα και μεταξύ άλλων μετρά τη γνώμη των πολιτών για την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την πρόσφατη ομιλία του στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ αποτυπώνει την εκτίμηση των πολιτών για την πορεία της χώρας και της οικονομίας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/9/13 19:29

    Κατ' αρχάς η αναγωγή επί των εγκύρων για πρώτη φορά διατηρεί τους αναποφάσιστους και Δ/Α. Δεν το έχουμε ξαναδεί σε δημοσκόπηση στην "εκτίμηση επιρροής". Οπότε αν τους βγάλουμε κι αυτούς έχουμε +1 για ΠΑΣΟΚ +1,5 για ΧΑ και από περίπου +2 για τους πρωτοπόρους. Δλδ το πρώτο κόμμα θα έχει ακροδεξιά στο 15% και το ίδιο θα είναι στο 25%. Αν αυτά είναι καλά νέα για τη λαοθάλασσα του Αλέξη χμμμ, κάτι δεν καταλαβαίνει καλά ο πρόεδρος (του 15μελούς).

    Με μία απλή αναλογική σκόρπισε.

    Χώρια που αν δεν ήταν το πρόβλημα της ανήκεστου βλάβης για τον τόπο, όλοι έπρεπε να ψηφίσουμε μαζικά ΣΥΡΙΖΑ, να πάρουμε ποπ κορν και να απολαύσουμε την ταινία "πώς λιντσάρουν οι φίλοι του έναν πρόεδρο μαθητικού συμβουλίου που έγινε πρωθυπουργός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.