23.9.13

13 Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες σε Καβάλα και Δράμα

Ομάδα δεκατριών Γερμανών Tour Operator του ιδρύματος Willy Scharnow Stiftung fuer Touristik φιλοξενήθηκαν σε Καβάλα και Δράμα από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ μέσω του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Γιώργου Γερομάρκου, σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας, το διάστημα 19 με 22 Σεπτεμβρίου 2013.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν το νησί της Θάσου, την πόλη της Καβάλας, τα λασπόλουτρα Κρηνίδων, τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και της Λυδίας, το σπήλαιο Μααρά, το ιερό του Διονύσου και την πόλη της Δράμας. Η προσπάθεια αυτή ήταν συλλογική καθώς πολλοί φορείς βοήθησαν στην υλοποίηση της με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι καλύτερες εντυπώσεις για την ομορφιά της περιοχής μας και τη φιλοξενία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.