28.8.13

Ο Ηρόδικος εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Με απόλυτη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα, ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ 2013 το οποίο έλαβε χώρα στο Μόντρεαλ.
Η Ελληνική αποστολή αποτελούμενη από 12 αθλητές κατάφερε να συγκεντρώσει 8 μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο και 6 χάλκινα), με τους αθλητές να καταρρίπτουν επτά εθνικά ρεκόρ και να αναδεικνύουν την Ελλάδα 15η δύναμη παγκοσμίως επί συνόλου 57 κρατών, όσων δηλαδή συμμετείχαν στη διοργάνωση του Καναδά.
Τον «Ηρόδικο» εκπροσώπησαν δύο αθλητές, ο Ανδρέας Κατσαρός αγωνιζόμενος στα 50 και 100 μέτρα ύπτιο στην κατηγορία S1 κατέκτησε την 6η και την 7η θέση αντίστοιχα και ο Βασίλης Τσαγκάρης αγωνιζόμενος 50 μέτρα πρόσθιο στην κατηγορία SB3 κατέκτησε την 4η θέση.
Ο Ανδρέας Κατσαρός πραγματοποίησε την καλύτερη ατομική του επίδοση στα 50 μέτρο ύπτιο κάνοντας χρόνο 1:41:41,3 δευτερόλεπτα κάτω από την προηγούμενη καλύτερή του επίδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.