23.8.13

Μετά τις επιτυχίες σε Κατάρ και Κίνα … οι επενδύσεις συνεχίζονται στο Μέγαρο Μαξίμου!!!

Θυμάστε τα ταξίδια του Αντώνη Σαμαρά και δεκάδων Ελλήνων επιχειρηματιών (τα ονόματα των οποίων κρατήθηκαν κρυφά) σε Κατάρ και Κίνα, για την έναρξη επενδύσεων και επιχειρηματικών συνεργασιών; Ε τώρα το οικονομικό Success Story συνεχίζεται αυτή την φορά στο Μέγαρο Μαξίμου!
Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα, αλλά ο πρωθυπουργός συναντήθηκε την Κυριακή με τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλσαούντ! Εδώ τερματίζονται τα πάντα…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/8/13 12:01

    Ειναι ο ξαδερφος αυτουνου που θα αγοραζε τον Παναθηναϊκο? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/13 10:46

    Το φιλικό Μπάγερν - Πανθρακικού κανονίζουν. Μεσολάβησε ο Χατζηοσμάν για να γίνει η συνάντηση με την ελπίδα ο Σείχης να αγοράσει τον ΠΑνθρακικό αφού πειστεί για τη δυναμική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/13 13:59

      χαχα ας πει ο Χατζηοσμάν στο αφεντικό του τον Χαλήτ Ερέν να ρίξει κανένα ισλαμικό εκατομμύριο και προς Πανθραξ μεριά και τον ψηφίζω κι εγω μετά - και κάνω και σουνετ σαν τα φιλαράκια του

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.