2.8.13

Ντροπή τα όσα είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης

Πρέπει να ντρέπεται για τα όσα έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης ο οποίος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προέτρεψε στη συλλογή «πολεμοφοδίων» τον Αύγουστο, με στόχο την καταστολή της κρατικής βίας τον Σεπτέμβριο.
«...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...» αναφέρει το μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κατακρίθηκε από την καθωσπρέπει κοινωνία μας!
Ντροπή! Αυτά δεν τα χρησιμοποιούμε τον Σεπτέμβριο, αλλά ΧΘΕΣ αν γίνεται! Μόνη απάντηση στην βία της εξουσίας, στην βία των απολύσεων, της φτώχειας, της ανεργίας, η αυτοοργάνωση για την δική μας βία!!!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/13 22:50

    πσσστ επαναστάτες, να δανειστώ ένα φοβερό σχόλιό σας σήμερα και για εδώ:

    Έχω έναν κόκκορα που το παίζει Braveheart. Μάλλον δεν την είδε όλη την ταινία.

    χααχααααααααααα

    και επί τη ευκαιρία, ήδη ο νεαρός επαναστάτης τα μάζεψε και είπε ότι κάνει χιούμορ

    καλύτερους σαμαρικούς από σας ούτε η μάνα του σαμαρά δεν θα μπορούσε να βρει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/13 12:23

    Δειγματίζοντας σε έναν γιατρό πρόσφατα τα προϊόντα μου, μου είπε ότι τα περισσότερα σχεδόν φάρμακα, δεν λήγουν σε αυτές τις ημερομηνίες που αναγράφουν, οπότε μην ανησυχώ καμιά φορά αν είναι ληγμένα.
    Άρα -συμπέρανα- οι συριζαίοι, οι κνίτες, οι χρυσαυγίτες και οι καμμένοι δεν το πάθανε απ' αυτό, οσο κι αν το πιστεύουμε. Άλλη είναι η αιτία, η το περί ληγμένων είναι απλά διαδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/13 14:55

      Εσύ πάντως φίλε παίρνεις σίγουρα ληγμένα .....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/8/13 15:25

    Η ταμπέλα στη Λ. Κηφισίας είχε στηθεί το 2003 για να μετράει αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την έναρξη των ολυμπιακών. Σήμερα δεν γράφει πόσο είναι το εθνικό μας χρέος, δεν αναφέρει τίποτα για εθνικούς στόχους. Αναφέρει απλά "μην πετάτε τσιγάρα στις νησίδες κυκλοφορίας", επιβεβαιώνοντας πόσες δεκαετίες πίσω έχουμε επιλέξει εθνικά να ζούμε ακόμα και όταν και το πιο φτηνό ρολόι χειρός επιμένει ότι έχουμε 3/8/2013 μετά Χριστόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/8/13 19:49

    επαναστάτες οι όψιμοι συριζαίοι και πρώην πασόκοι... γελάει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/8/13 00:14

    Αντε ρε κοπροσκυλα επενδυετε στον πόνο των ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.