2.8.13

Ανήθικη η συμπεριφορά των Χρυσωρυχείων Θράκης λένε οι Καπνοπαραγωγοί Θράκης #skouries

Ανήθικη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά καταλογίζει στην εταιρία «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ», ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης με ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι καπνοπαραγωγοί αποδοκιμάζουν την στάση της εταιρίας και δεν δέχονται να πραγματοποιηθούν στα χωράφια τους έρευνες. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης αποτελείται αποκλειστικά από μέλη που έχουν ως επάγγελμα και μέσο βιοπορισμού την καλλιέργεια καπνού. Ο Συνεταιρισμός εκπροσωπεί και ασταμάτητα αγωνίζεται για το καλό και το συμφέρον του παραγωγού.
Με σκοπό να συντονιστούμε με τις απόψεις του υπόλοιπου αγροτικού πληθυσμού της Ελλάδας, κρίνουμε απαραίτητο να διαμαρτυρηθούμε κατά της σταθερά επαναλαμβανόμενης τακτικής της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ». Έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να αποδοκιμάσουμε την στάση της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ», η οποία αδιαφορεί για τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί και περιφρονεί την αδιάκοπη εργασία και κόπο που δίνουν οι αγρότες, όλο το χρόνο, για να εξασφαλίσουν τα απολύτως απαραίτητα για το ζην.
Ως Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης καταδικάζουμε και κατακρίνουμε αυτήν την ανήθικη και την χωρίς επαγγελματική συμπεριφορά της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ». Με κανένα τρόπο δεν δεχόμαστε και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε στην εταιρία χρυσού να πραγματοποιήσει έρευνα στους πολύτιμους για τον αγρότη, αγρούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.