2.8.13

Χωρίς κανέναν φίλο οι εταιρίες χρυσού στην Ελλάδα! ΟΧΙ στον χρυσό κι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ #skouries

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι δεν προέκυψε συνεργασία χορηγίας με την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ότι οι αρχικές επαφές για χορηγικά προγράμματα με την εταιρεία «Hellas Gold» δεν κατέληξαν σε συνεργασία».
Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πληροφορία που ήθελε την «Ελληνικός Χρυσός» να έχει καταθέσει πρόταση 2,5 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ τριπλάσια από αυτή του ΟΠΑΠ) προκειμένου να αναλάβει την χορηγία και κατ’ επέκταση να χρησιμοποιήσει την δυναμική του συλλόγου προς την επίτευξη των σχεδίων της. Τα σχέδια, όμως, άλλαξαν εξαιτίας της έντονης αντίδρασης του κόσμου του ΠΑΟΚ που από την πρώτη στιγμή την εξέφρασε, οδηγώντας τελικά και τους υπευθύνους της ΠΑΕ σε αυτή την απόφαση.
Οι ΠΑΕ είναι εταιρείες και ως τέτοιες οφείλουν να λειτουργούν, όμως οι ομάδες είναι κάτι παραπάνω και αν οι υπεύθυνοι των ανώνυμων εταιρειών κάποιες φορές το ξεχνούν, ο κόσμος οφείλει να τους το θυμίζει! Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το έκανε... 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/13 23:01

    ΚΑ ΚΟΥ ΛΙ ΔΗΣ ΚΑ ΚΟΥ ΛΙ ΔΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΟΚ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 0-4 ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΕΙΑ!!!!! ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.... ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/13 16:24

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΕΓΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.