29.8.13

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στο ιχθυοτροφείο της Νέας Κεσσάνης Ξάνθης

Ένας 54χρονος ομογενής από το Καζακστάν που συνελήφθη από την αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη, φέρεται ως ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 56χρονου φύλακα ιχθυοτροφείου στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο 56χρονος φύλακας, επίσης ομογενής, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης, στο σπιτάκι όπου διέμενε εντός του χώρου του ιχθυοτροφείου στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης. Όπως επισημαίνουν αξιωματικοί, τον 56χρονο, που φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα του πιθανότατα από μαχαίρι, βρήκε ο συγκάτοικος του. Στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως η δολοφονία οφείλεται σε οικονομικές διαφορές θύματος και δράστη.
Μάλιστα, ο δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές σχεδόν από την πρώτη στιγμή και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.