6.8.13

Η συνάντηση του αιώνα!!!

Το ότι θα δει ο Αντώνης Σαμαράς τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο στις 8 Αυγούστου το ξέρατε; Αν όχι τώρα το μάθατε!
Ο ακροδεξιός λοιπόν Αντώνης, τον οποίο θα συνοδέψει ο ηθίνος νους της μονταζιέρας Γιώργος Μουρούτης, θα συναντήσει τον πάνχαζο αμερικάνο Μπαράκ που «έκλεισε» το Γκουαντάναμο και «σταμάτησε» τους πολέμους σε Ιράκ, Αφγανιστάν κτλ κτλ.
Ήδη τα φιλοκυβερνητικά ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πως ο Ομπάμα θα στείλει μήνυμα στην Μέρκελ, με την συνάντηση με τον Σαμαρά, λέγοντας «Είμαι κι εγώ Έλληνας». Δεν σας κάνω πλάκα, ψάξτε λίγο στο google και θα καταλάβετε! Βέβαια αν πει τη συγκεκριμένη ατάκα, σαν καλός Έλληνας θα πρέπει να πληρώσει το χαράτσι κι όλους τους νέους φόρους που μας πασάρει η κυβέρνηση μας.
Μεγάλη στιγμή και για τον Αντώνη, γιατί επιστρέφει στην χώρα που τον έκανε businessman! Θυμηθείτε εδώ!!! 26 χρονών άνδρας στην Αμερική, κοτζάμ πιτσαρία έκανε και μετά ήρθε στην Ελλάδα να γίνει βουλευτής, υπουργός και μετά πρωθυπουργός! Ρίγη συγκίνησης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.