21.8.13

Τρίτο μνημόνιο για την Ελλάδα προαναγγέλλει ο Σόιμπλε

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε, με περισσότερη σαφήνεια παρά ποτέ, όπως σχολιάζει το Reuters, ότι οι διεθνείς πιστωτές της Ελλάδας θα χρειαστεί να προσφέρουν στην ελληνική κυβέρνηση ένα τρίτο πρόγραμμα χρηματοοικονομικής συνδρομής.
«Η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα τρίτο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας το 2014» είπε ο Σόιμπλε, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στα βόρεια της χώρας, αποκλείοντας όμως, παράλληλα, το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. «Θα χρειαστεί να υπάρξει άλλο ένα πρόγραμμα στην Ελλάδα», σημείωσε, προσθέτοντας: «Το λέγαμε πάντα στην κοινή γνώμη». Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ, στο inpost.gr!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/8/13 13:37

    Ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς («Εφημερίδα των συντακτών») πρότεινε πρόσφατα να καλούνται σε εκπομπές οι της Χρυσής Αυγής αλλά να είναι καλά προετοιμασμένοι οι δημοσιογράφοι, χωρίς χαριεντισμούς, με επιχειρήματα. Μμμμ σωθήκαμε. Αφού έκαναν αληθοφανείς τις βλακείες του ΣΥΡΙΖΑ τώρα η επιρροή και η απήχηση της Χρυσής Αυγής τους μάρανε για να αντιμετωπίσουν. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο αφού με τον ανελέητο λαϊκισμό στρέβλωσε κάθε έννοια ορθολογισμού καθηλώνοντας τον τόπο και πνίγοντας κάθε προσπάθεια να ανασάνουν οι πολίτες, έστω κι αν δοκιμάζονται σκληρά, τώρα το παίζει καλός - κακός μπάτσος ορεγόμενο τις ψήφους σαλεμένων, απελπισμένων, αφελών, θυμωμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.