6.8.13

4η Πανελλήνια Μεγάλη Δράση Ανιχνευτών «Ελπίδα 2013»

Στις 8-12 Αυγούστου ο Σύλλογος «Περπατώ» και το Αθλητικό Σωματείο «Ηρόδικος» θα λάβουν μέρος στην 4η Πανελλήνια Μεγάλη Δράση Ανιχνευτών «Ελπίδα 2013» που θα διεξαχθεί στον Βελβεντό Κοζάνης. Ο Σύλλογος «Περπατώ» και το Αθλητικό Σωματείο «Ηρόδικος» θα παρουσιάσουν τις δράσεις, τις επιτυχίες και τα βραβεία τους καθώς και τους στόχους και το όραμα σε σχέση με τα άτομα με αναπηρία αλλά και την κοινωνία ειδικότερα.
Επίσης θα γίνει παρουσίαση του Παραολυμπιακού κινήματος, των Παραολυμπιακών αγώνων και κάποια χαρακτηριστικά αθλημάτων των Παραολυμπιακών αγώνων. Τέλος, θα δοθεί έμφαση στο τι σημαίνει κινητική αναπηρία, αποκατάσταση, αυτονομία, προσπελασιμότητα και ίσες ευκαιρίες ζωής. Το σύνθημα της δράσης είναι «χαμόγελα ελπίδας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.