21.8.13

Στις 26 Αυγούστου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Με 10 θέματα στην ημερήσια του διάταξη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013, στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:
1. Πρόταση σχεδιασμού και κατάρτισης αναπτυξιακού προγραμματισμού της περιόδου 2014 – 2020, Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης.
2. Έγκριση 5ης τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Οικονομικού Έτους 2013. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Τρύφων Εξάρχου.
3. Έγκριση τροποποίησης αποφάσεων ορισμού υπαλλήλων για την υπογραφή Επιταγών, Εντολών Μεταφοράς που εκδίδονται από όλους τους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Εντολών Πληρωμών Τρίτων που τηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, καθώς και των Εντολών Εκτέλεσης Αρχείου Μεταφορών Πίστωσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς.
4. Τροποποίηση της 240/2011 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. «Τροποποίηση των αποφάσεων μεταβίβασης αρμοδιότητας έγκρισης δαπανών, ανάθεσης προμηθειών παροχής υπηρεσιών εκτέλεσης εργασιών και έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων στην Οικονομική Επιτροπή. Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Έβρου Γεωργία Νικολάου.
5. Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Αρριανών για την υλοποίηση του έργου: «ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΥΣΤΑΚΑ, ΜΙΚΡΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Δαμιανίδης Παύλος.
6. Έγκριση για ένταξη του έργου: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΜΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ 2007 - 2013. Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Έβρου Γεωργία Νικολάου.
7. Συγκρότηση Επιτροπής καθορισμού Λατομικών Περιοχών στην Π.Ε Έβρου, σύμφωνα με το Ν. 4001/2011. Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Έβρου Γεωργία Νικολάου.
8. Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής Σύμβασης πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του έργου:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ(ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΟΥ)». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς.
9. Έγκριση απένταξης του έργου: Ηλεκτροφωτισμός Λιμένα Καμαριώτισσας» από το τεχνικό πρόγραμμα Περιφερειακού Σκέλους 20% και ένταξη του στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε Έβρου». Εισηγητής: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Έβρου Γεωργία Νικολάου.
10. Επικύρωση πρακτικών 7ης ,8ης, 9ης και 10ης Συνεδρίασης έτους 2013 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Ιωάννης Τελλίδης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/8/13 15:13

    Ποιο ασχετη απο την Νικολαου δεν εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.