10.7.13

Δείτε LIVE από την Piazza del Popolo την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Δείτε ζωντανά από την Piazza del Popolo την ομιλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρας στο 1ο Συνέδριο του κόμματος.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/13 11:31

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=597219890300490&set=a.352587308097084.76875.352580538097761&type=1&relevant_count=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/13 11:38

    Δεν βλέπω τον Θέμη τον Μπαλασό σε αυτή τη λαοθάλασσα των αμόλυντων και ανησυχώ. Υποψιάζομαι ότι τους θεωρεί νεοφιλελεύθερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/13 11:40

    Με πληροφορούν ότι έκανα λάθος για τον Θέμη τον Μπαλασόπουλο. Τελικά παρέστη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν κι αυτός εκεί. Το κάδρο των νέων, φρέσκων και αμόλυντων που προπαντώς δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ και άρα δεν έχουν καμία ευθύνη για εδώ που φτάσαμε συμπληρώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/13 11:42

    Στο Διλημμά Μνημονίο ή ΣΥΡΙΖΑ για εμένα προσωπικά η απαντήση είναι μόνο μια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/13 11:43

    Ακούμε από τις τηλεοράσεις ότι δεν υπάρχει συνδικαλιστής, παλαιοΠΑΣΟΚος, έτσι, φάτσα τριχωτή, υπέρβαρη και με αφαλό σαν το τασάκι του καφέ και συνδιασμό βαριεστημάρας και σηκωμένου φρυδιού στη θέα της κόρης σας (και του γιού σας) που να μην πέρασε από το συνέδριο του ΞΥΡΙΖΑ.

    Ξέρουν αυτοί

    Όλοι αυτοί που δε θα δίσταζαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να δώσουν την Ελλάδα στα σκυλιά της δραχμής και των ντόπιων και ξένων ολιγαρχών, όλοι αυτοί λέει που από τη μια βρίζουν -κάποιους- χαρακτηριστικούς μεγαλοσχήμονες αλλά από την άλλη surprise-surprise- τους επισκέπτονται και συντρώγουν μαζί τους και αποκρύπτουν επιμελώς -γιατί να μην το κάνουν άλλωστε- το ρόλο και των υπολοίπων και όχι μόνο των 2, 3, 5, 10, και αναγορεύουν σε "λαό" το κάθε κρατικοδίαιτο κάθαρμα, ιδιώτη, στέλεχος ΟΤΑ, στέλεχος δημοσίου που διαπλεκόταν με τους "πολιτικούς" που βρίζουν, όχι διότι δε γουστάρουν τους "πολιτικούς¨" αλλά διότι δε γουστάρουν τους θεσμούς έτσι ώστε να φέρουν τη δική τους καθεστωτική "αμεσοδημοκρατική¨αντίληψη της απλυσιάς και του αίματος (γι' αυτό και δεν έχουν προτάσεις. Διότι κατά βάθος μισούν τη Δημοκρατία, τους είναι εμπόδιο και σε αυτούς και στους επιτήδειους εξωχώριους πατρόνες τους, εξάλλου τι να τα κάνεις τα €υρώ όταν στα δίνουν σε δολάρια ε Αλέξη;;;;;), όλα αυτά τα σκύβαλα που οραματίζονται "τρίτους γύρους" και τα λοιπά, φυσικό είναι να κάνουν και μια περατζάδα από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Εξάλλου τα βοθρολύματα, συνήθως γύρω από τους βόθρους επιπλέουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/13 13:18

    Όσο κι αν σε πρώτη ανάγνωση κάποιοι θα το ταυτισουν με την τρόικα, ας το έχουν το παρακάτω προϊόν υπόψιν τους οι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να κάνει καλές πωλήσεις στο συνέδριό τους και να τους βοηθήσει στο διαλυτικό τους έργο:

    Ένα νέο φονικό ναρκωτικό έχει κάνει την εμφάνισή του στην Αμερική που «εξαναγκάζει» τα θύματά του να κυνηγούν να φάνε ζωντανούς ανθρώπους αφού πρώτα τους γδύσουν...

    Συνέχεια της φρικιαστικής ιστορίας του Ρούντι Γιουτζίν ο οποίος έφαγε το 75% του προσώπου ενός ζωντανού ανθρώπου που συνάντησε τυχαία στο δρόμο είχαμε και μία μάνα που πήγε να φάει το ίδιο της το παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.