31.3.13

Πάνος Καμμένος από Κομοτηνή: «Φούσκα οι υποσχέσεις του Σαμαρά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό οικονομικών εξαπέλυσε από την Κομοτηνή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ότι δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού, όπως για το όνομα «Μακεδονία», για να σημειώσει πως το ίδιο κάνουν και οι διορισμένοι υπουργοί.
«Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Έλληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα δημιούργησαν η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, όταν υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της «Χρυσής Αυγής» και νομιμοποίησαν το νεοναζισμό, ενώ χαρακτήρισε «νεοναζί» και την Άνγκελα Μέρκελ, για τις πρακτικές που ακολουθεί.
Αναφορικά με τις σχέσεις Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε ερώτηση του inpost.gr ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές και ειδικά στα εθνικά θέματα, «οι οποίες δεν αλλάζουν με τίποτα».
«Όμως υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας», τόνισε ο κ. Καμμένος «προκειμένου να υπάρξει μια μαζική αντίδραση εκ μέρους του ελληνικού λαού, απέναντι σ’ αυτήν την βεβήλωση της δημοκρατίας».
  
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «στην επίθεση που δέχεται η χώρας μας, πρέπει ως Έλληνες να ενωθούμε και να αντιμετωπίσουμε ως ξένους κατακτητές αυτούς που έρχονται εδώ, οι οποίοι παραβιάζουν το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους μας, καθυποτάσσουν την ελληνική νεολαία, δημιουργώντας την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, της κατάργησης της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού». 

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/3/13 20:22

    Τον ρόλο του στο χρηματιστήριο θα τον πει ποτέ? Πόσα εκατομμυριάκια δάγκωσε ? Μιλάει το λαμόγιο πρώτης τάξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/13 04:58

      Εαν τα ξερεις εσυ γιατί δεν μας τα λες?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/4/13 07:50

      Από έναν μόνο βουλευτή της ΝΔ συνάδελφό του τότε είχε βουτήξει όπως λένε 25 εκ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/4/13 13:33

      Οχι όπως λένε, όπως λέει ο ίδιος ο βουλευτής

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/4/13 13:34

      Οχι όπως λένε, όπως λέει ο ίδιος ο βουλευτής

      Διαγραφή
  2. ΚAMMENE MAΣ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕς ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ......
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΗΣ...........
    ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ν2.........
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ......
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 " ????????
    ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/4/13 08:36

    Το γαρ πολύ του ψεκάσματος και της αφόρητης κασέτας....

    Θυμίζει ΚΚΕ του '50

    Μόνο που τότε είχαν και 5 δίκια οι ΚΚΕέδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/4/13 08:44

    Όσα "πεινασμένα παιδάκια" και "πτυχιούχους που μεταναστεύουν" κι αν χρησιμοποιήσει ο αρχιψευταράς Καμμένος αυτά δεν λύνουν τις απορίες πολλών έντιμων πολιτών:

    -Πόσα και πώς έβγαλε από το χρηματιστήριο; Στην τελική ντροπή δεν είναι. Γιατί δεν παραδέχεται τον πλούτο που ... μάζεψε;
    -Πότε ανακάλυψε τις ατέλειες του συστήματος;
    -Γιατί στα δικαστήρια ζητά συγγνώμη από τα αρχιλαμόγια προδότες την οικογένεια Παπανδρέου και στις κάμερες κάνει το λιοντάρι;
    -Γιατί ψευδομαρτύρησε δημόσια και ξεδιάντροπα όταν γινόταν οι διεργασίες σχηματισμού κυβέρνησης μετά την ανόθευτη λαϊκή ετυμηγορία τον περσινό Ιούνιο;
    -Γιατί κάνει τον παλικαρά χωρίς να μιλά καθόλου για τις αντικειμενικές δυνατότητες του τόπου μας;
    -Αφού ήταν μάγκες και μοίραζαν υπουργεία με τον Τσίπρα, γιατί δεν κατέβηκαν μαζί στις εκλογές του Ιουνίου, τη 2η φορά, αφού έτσι θα κέρδιζαν σίγουρα την Κυβέρνηση; Δεν την ήθελαν μήπως την Κυβέρνηση;
    -Ψυχίατρο επισκέπτεται; Και πόσο συχνά; Του κάνουν έκπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/4/13 11:04

    Ο Παναγιώτης Καμμένος πήρε τη σκυτάλη της αρλουμπολογίας και της γελοιότητας από τον "είμαι-κι-εγώ-εδώ" Κολλάτο που σαν ήρωας σήκωσε τη σημαία της Γερμανίας με μπότα, και από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταθά (του οποίου την ύπαρξη η παγκόσμια κοινή γνώμη αντελήφθη προ μηνών όταν απεκάλεσε τον κ. Σόιμπλε απλώς «κουτσό») που προχθές μας ξαναθύμισε την ύπαρξή του, φιλοσοφώντας για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου του Θανάση Νάκου «Λυπούμαστε. Ολοι θα πεθάνουμε μια μέρα» (δεν ξέρω αν η χρήση του πρώτου προσώπου του πληθυντικού εκφράζει το αίσθημα μεγαλοπρεπείας που διακατέχει τον βουλευτή κ. Σταθά ή αν πηγάζει από βαθιά αισθήματα ανθρωπισμού).

    Συμπέρασμα: Οσοι σιτίζονται από το επάγγελμα του κωμικού θα πρέπει να ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα από τους πάσης φύσεως ήρωες της δημόσιας ζωής. Διότι αλλιώς τους βλέπω να λιμοκτονούν. Τη δουλειά τους την πήραν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/4/13 13:34

    Οι συριζαίοι δεν πήγαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/4/13 14:30

    «Ας προσέχαμε»! Είναι ο τίτλος ενός βιβλίου από τον σπουδαίο Γιάννη Μαρίνο - εκδόσεις: Παπαζήση, πρόλογος: Σταύρος Ψυχάρης. Περιλαμβάνει έναν εφευρετικό κύκλο της προσωπικής του αρθρογραφίας στη δεκαετία του 1990. Κατά κάποιον τρόπο ξεπερνάει τη λογική τού «μαζί τα φάγαμε» καθώς παρουσιάζει «πώς τα φάγαμε». Οχι εκ των υστέρων, κατά την αντίστοιχη βιβλιογραφία του Θόδωρου Πάγκαλου, αλλά την ώρα που τα τρώγαμε!
    Από αυτή την άποψη είναι ένα εγχειρίδιο απολύτως ενοχλητικό για όσους έχουν κυβερνήσει, αλλά απολύτως ωφέλιμο σε όσους πρόκειται να κυβερνήσουν. Αποδεικνύει πως ό,τι συμβαίνει σήμερα οφείλεται σε ό,τι - δεν - συνέβη χθες. Οπως αναφέρεται στο εξώφυλλο: «Ηταν γνωστά εδώ και τρεις δεκαετίες όσα κατέστησαν αναπόφευκτη τη σημερινή οικονομική και κοινωνική τραγωδία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/13 21:07

      Πραγματι, επρεπε να προσεξουμε: υποκειμενα σαν τον Γιαννη Μαρινο δεν εχουν καμια θεση σε μια πολιτισμενη και δημοκρατικη χωρα

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/4/13 10:50

    εχει ξεκαθαριση το τοπιο ο Κουβελης και ο Καμμενος θα εχουν την τυχη του ΛΑΟΣ!! ΔΕΝ προκειται να ξανα μπουν στην βουλη οι ψηφοφοροι του ενος θα πανε στον ΣΥΡΙΖΑ και του αλλου στην ΧΑ...οσες κωλοτουμπες και να κανουν το παιχνιδι χαθηκε γι αυτους και ειδικα στην Ροδοπη δεν προκειται να δουνε ουτε ενα ψηφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/13 16:07

      Μία ψήφο ρε. ΜΙΑ ψήφο! Πως να πάει μπροστά αυτός ο τόπος????

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.