17.7.13

Κάτω από το όριο της φτώχειας ένα στα πέντε νοικοκυριά στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Κροατία, το ένα στα πέντε νοικοκυριά (20%) ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την κοινωνική κατάσταση των χωρών της ΕΕ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/7/13 08:29

    Ένας μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, σχεδόν το μισό, γνώρισε την ευμάρεια με δανεικά, μίζες, κομπίνες, διορισμούς, παράνομες επιδοτήσεις η υπερτιμολογίσεις και οτιδήποτε άλλο που καμία σχέση δεν έχει με την παραγωγή πλούτου.

    Καμία φτωχοποίηση δεν υφίσταται αυτός ο πληθυσμός, τουναντίον, φτωχοποίηση υφίσταται ο υπόλοιπος πληθυσμός που πληρώνει για αυτούς τους αλήτες. Στην Ελλάδα ο "νοικοκύρης" είναι καταδικασμένος σε αθέμιτο ανταγωνισμό, επιδοτούμενο απο το κράτος με περαιώσεις υπέρ του κάθε απατεώνα, ενώ αναδρομικά αυστηρά νοικοκυρεμένα κωλοδάχτυλα αποτελούν την "επιβράβευση" της συνέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.