25.9.09

Σταυρώστε τον!!! Ψήφο στο παιδί του λαού…

Δυναμικά έχει μπει στον αγώνα ο υποψήφιος της ΝΔ στη Ροδόπη Αλέκος Καζαντζής, δείχνοντας έτσι συνέπεια, ήθος και αγωνιστικότητα! Είναι το παιδί του λαού και όχι του κεφαλαίου. Πολεμάει απέναντι σ’ έναν υπουργό, ο οποίος έχει μαζί του όλο τον κομματικό μηχανισμό, τον Δήμο Κομοτηνής και έναν πακτωλό χρημάτων! Εμείς είμαστε μαζί του! AVE ALEKOS…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/9/09 16:21

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 2% ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΡΕΥΜΑ..

    ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΛΟΓΟΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΔΗΣΕΙ ΑΠΑΝΩΤΑ 3 ΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ 47% ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΙΣΧΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΔΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 41% ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ? ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ?

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΚΛΟΓΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/09 19:14

    Τί παιδί... παίδαρος!!!!!!!!!
    Σταυρώστε τον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/9/09 22:30

    ρε θρασυδειλο φασιστακι που βριζεις ανωνυμα γραψε το ονομα σου αν τολμας ρε.παπαγαλακι η διφορα ειναι στο 6 και την Κυριακη θα περετε το μπουλο φασιστακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/10/09 12:15

    Έπαε να μας τονε στείλετε το παράουρο να τονε σιάξουμε, κατέχουμε μεις!!
    Όσο για τη διαφορά που λέει πως είναι στο 2%, εγώ δεν κατέχω πόσο είναι πανελλαδικά όμως έπαε στο Ηράκλειο Κρήτης θαρρώ θα είναι πάνω από 40%.
    Άντε μωρε καλή υγεία σ΄'ολους

    Άντώνης
    Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.